Komoly drágulás jön a közértekben szeptembertől

Két halálos közlekedési baleset is történt vasárnap. 23 órán át dolgoztak a tűzoltók, hogy megmentsék a legendás 300 éves Somogy megyei tölgyfát. Közel harminc ember küzd azért, hogy kihozzák a Tátra barlangrendszerében rekedt két férfit. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-19 09:52

Forrás: iStock

Szeptembertől jóval többe fog kerülni egy bevásárlás

Drágulnak az alapélelmiszerek szeptembertől: többek között a húsért és a tejtermékekért is többet kell majd fizetni. A pontos számokért ide kattints.

Két halálos közlekedési baleset is történt vasárnap

Forrás: iStock

Összeálltást közölt a rendőrség arról, hányszor kellett intézkedniük augusztus 18-án. Többek között két halálos baleset is történt. Minderről bővebben erre a linkre kattintva olvashatsz.

23 órán át dolgoztak a tűzoltók, hogy megmentsék a legendás 300 éves Somogy megyei tölgyfát

Felgyújtották azt a kocsányos tölgyet, amely Darány és Barcs között állt immár háromszáz éve, és a legendabeli magyar betyár után Patkó Bandi fájaként ismert.Ebben a cikkben képet és további részleteket találsz a tölgyről, továbbá megtudhatod, miként kapott lángra a termetes növény, és azt is, hogy sikerült-e megmenteni.

Közel harminc ember küzd azért, hogy kihozzák a Tátra barlangrendszerében rekedt két férfit

Négy barlangásznak sikerült még kimenekülnie, de két kollégájuk a tátrai Jaskinia Wielka Sniezna (Nagy Havas-Barlang) mélyén reked, miután a beáramló víz elvágta útjukat. A mentés részleteiről ebben a cikkben Jan Krzysztof, a tátrai hegyi mentők (TOPR) parancsnokának beszámolóját olvashatod.

Gulyás Gergely magára haragította az MSZP-t

A Miniszterelnökséget vezető miniszter egy falunapon beszélt a szocialistákról, és ezzel eléggé sikerült náluk kihúznia a gyufát.Ha érdekel, mit mondott Gulyás, és hogyan reagált a szavaira az MSZP, akkor olvasd el ezt a cikket.

Hihetetlen összegbe került a bangladesi sziámi ikrek szétválasztása 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Sajtótájékoztatót tartottak vasárnap azok a magyar orvosok, akik levezényelték a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó műtétsorozatot. Itt számos érdekes információ hangzott el: a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvosai beszámoltak a gyerekek állapotáról, a várható rehabilitáció mikéntjéről, az eddig végrehajtott bravúros beavatkozásokról, arról, ők hogyan élték meg lelkileg az operációkat, de az is kiderült, mennyibe került eddig a komplex eljárás. Ha érdekelnek a részletek, ide kattints

Már négyezer embert kellett evakuálni a Kanári-szigetekről az erdőtűz miatt

A Kanári-szigeteken fekvő Tejeda város mellett, a hegyek között keletkezett szombaton az erdőtűz, amely azóta irdatlan sebességgel terjed. A következő cikkből kiderül, milyen pusztítást okoztak a lángok, valamint az is, hogyan küzdenek a természeti katasztrófa ellen.

Nem fog meglepetést okozni az időjárás, kivéve Sopronban

Magyarország nagy részén nem lesz komoly változás az időjárásban, kivéve a nyugati határ közelében fekvő területeket… A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája