Kolostort és pékséget építünk Szíriában az oroszokkal

Startlap - Startlap
Ezt Szijjártó Péter jelentette be, és kifejtette, milyen egyéb megállapodásokat kötött még a kormány Putyinnal. Hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter közölte, hogy az oroszokkal közösen kolostort és péküzemet építünk Szíriában

Szijjártó Péter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában fejtette ki, milyen eredményekkel zárult Vlagyimir Putyin budapesti látogatása. Nem csupán a fent kiemelt két beruházásról volt szó, több más, igen fontos ügyben megállapodtak az oroszokkal. A tárgyalásokról ebből a cikkből minden kiderül.

Rothadó halak ezreitől bűzölgő pöcegödörré váltak az egykor gyönyörű kirándulóhelynek számító erdőspusztai tavak – videó

Egy félelmetesvideót osztott meg az Erdőspusztai Horgász és Turisztikai Portál a Fancsika I-es tározóban, valamint a Hármashegyi-tónál kialakult iszonyú pusztulásról. A tavak borzalmas állapotáról ebben a cikkben írnak bővebben, ugyanitt megtalálod a helyszínen készült videót.

Nyomozást indított a rendőrség a győri választási bizottság furcsa körülmények között zajló ülése miatt, Borkai Zsoltról tárgyaltak

Az MSZP-s Juhász István feljelentése alapján indult meg a rendőrségi vizsgálat, aki szeptember 20-án este hiába próbált bejutni a Helyi Választási Bizottság ülésére, a portás nem engedte be. Annak ellenére, hogy úgy tűnt, a bizottság tagjai nem voltak jelen, utóbb mégis megjelent egy határozat, amely többek között Borkai Zsolt egyik kényes ügyéről szólt. Részletek itt.

Hallássérültek helyett saját zsebébe gyűjtötte a pénzt az V. kerületben egy román család

A bűnügyről részleteiről itt tájékozódhatsz, plusz megnézheted videón, hogyan fogták el a csalókat.

Elég kemény cikket írt a New York Times az EU-s agrártámogatások korrupt magyarországi rendszeréről, ráadásul magyarul

Fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Az uniós agrárpénzek elosztásáról magyar nyelven közölt egy terjedelmes riportot a New York Times, amelyben külön kitérnek Fejér megyére, a miniszterelnökszülőföldjére is, valamint magára OrbánViktorra is. A cikk összefoglalóját erre a linkre kattintva találod.

Az új ellenzéki polgármester kipaterolja Matolcsyékat a Várból

A Magyar Nemzeti Bank doktori iskolájáról van szó, arról az intézményről, ami oktatási céljai ellenére elég komoly vendéglátóipari funkciókkal bír, és amely többször is a környékbeli lakosokkal való konfliktusok miatt került be a hírekbe. 

Ezek a feliratok olvashatók Andy Vajna sírkövén

Képek már eddig is voltak a sírról, a feliratokat azonban még nem említették. Ha érdekel, miket véstek fek a néhai producer végső nyughelyére, akkor ezt a cikket olvasd el.

Babos Tímea harmadjára is világbajnok 

Vasárnap Babos Tímea és Kristina Mladenovics a sencseni tenisz WTA-világbajnokság páros versenyének fináléjában világbajnoki címet szerzett, és ezzel együtt igen komoly összeget nyert. A meccs részleteiről ide kattintva olvashatsz, illetve videót is találsz. 

Rendőr testvérével együtt agyonlőtték az orosz belügyminisztérium egyik vezetőjét

Fotó: Maxim GrigoryevTASS via Getty Images

Szombat este kivégezték Ibragim Eldzsarkijevet, az orosz belügyminisztérium szélsőséges csoportok elleni fellépésért felelős területi részlegének vezetőjét, valamint öccsét. A merényletről itt tájékozódhatsz bővebben.

Tartsd kéznél az esernyődet

A hőmérséklet enyhébb lesz az átlagnál, cserébe azonban csapadék várható. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...