Kollányi Zsuzsi az Instagramon mutatta meg, hogyan szoptatja egyszerre két gyerekét

Startlap - Startlap
Párhuzamosan összesen három gyermeket szoptat az énekesnő, és egy pillanatig se próbál szebbnek vagy csinosabbnak tűnni, mint amilyen valójában. Bulvárösszefoglaló.

Kollányi Zsuzsi az Instagramon mutatta meg, hogyan szoptatja egyszerre két gyerekét

Az énekesnő két nappal ezelőtt tette közzé az anyai mindennapjait ábrázoló fotót, amelyen kétéves ikerfiát és újszülött kisfiát szoptatja. A kép különlegessége (amellett, hogy mindenki gyorsan levonhatja a következtetést, miszerint Kollányi Zsuzsi párhuzamosan három gyermeket szoptat), hogy az Instagram hagyományaival teljes ellentmondásban Kollányi egy pillanatig se próbál szebbnek vagy csinosabbnak tűnni, mint amilyen valójában. Egy egyszerű, hétköznapi pillanatot láthatunk. Íme.

A 47 éves Gryllus Dorka csodaszép kismama

Gryllus és Simon Kornél májusban jelentették be a terhességet, a boldog kismama tehát hamarosan szül. Fotók és további részletek itt nézegethetők

A Házasodna a gazda Bettije azért vegetáriánus, hogy ne egye meg az állatok “félelemenergiáit”

Tudjuk, hogy minden energiából áll, tehát igenis van jelentősége

– fejtette ki Betti gazdasszony tűpontos logikai levezetésében, miközben szalmakalapban, kockás ingben, locsolókannával fotózkodott. Arra, hogy kutyáit akkor miért eteti meg a félelemmel, már nem kaptunk ilyen világos magyarázatot. Betti gazdasszony elmélkedését erre a linkre kattintva egy rövid videón tekintheted meg.

Czutor Zoltán mormon, de saját bevallása szerint ha valaki, akkor ő egyáltalán nem él krisztusi életet

A Belmondo énekesének vallásos énjét mormon misszionáriusok ébresztették fel. Czutor Zoltán a témáról Tóth Kornélia Szerelemcsütörtök című műsorában vallott, ugyanitt az is szóba került, hogyan kezdte el csalni második feleségét, amiért a nő állandóan számonkérte őt. Ha a mormonos dolog érdekel, akkor ide kattints, ahol megtalálod a beszélgetésről készült videót is. Ha nincs kedved megnézni az egészet, de kíváncsi vagy a félrelépős részekre, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe, ahol írásban idézik Czutor csalfaságának történetét.

Lesifotósok kapták le Harry herceget és feleségét: duplarandira mentek régi barátaikkal

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Költözésük óta ritkán látni a hercegi párt, így kifejezetten különlegesnek számítanak ezek a fotók. Harry és Meghan Katharine McPheevel és David Fosterrel vacsorázott, és a közös estének komoly apropója volt, ünnepelni érkeztek. Markle amúgy állítólag bőrnadrágban jelent meg, de nekünk inkább farmernek tűnik az a gatya.

Két luxusfeleség is kilép a luxusfeleséges realityből: “A sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok”

Smaltig Dalma után Köllő Babett és Vasvári Vivien is kiugrott a népszerűségüket megalapozó szériából. Döntésük hátteréről ebben a cikkben olvashatsz.

Sárközi Anita 10 év után visszatér: így néz ki most az eMeRTon-díjas énekesnő

Sárközi közel 10 évvel felhagyott a médiaszereplésekkel, és ugyan a koncertezést folytatta, új dala utoljára 2008-ban jelent meg. Most szeretne visszatérni a zenei életbe, amiről az RTL Klub reggeli műsorában mesélt. Ha kíváncsi vagy, mivel foglalkozott az elmúlt években Sárközi Anita, mik a tervei, és hogy fest napjainkban az énekesnő, akkor kattints ide a videóért és a további részletekért.

Majka Ázsiával példálózva nagyon fontos dologra szólította fel a magyarokat

A rapper a koronavírus kapcsán osztotta meg gondolatait a közösségi oldalán arról, miért sikeresek az ázsiai országok a fertőző betegségek megfékezésében. Sorait egy vulgáris, ugyanakkor nagyon hasznos tanáccsal zárta. Íme a bejegyzés.

Gabriella Spanic: Rögtön az érkezésem után feltűnt, milyen szépek a magyarok

Fotó:  Carlos Tischler/Getty Images

A TV2 táncos műsora miatt Magyarországra telepített venezuelai szappanoperasztár új interjújából az derült ki, hogy egy szép magyar ember szerelméért akár ide is költözne, illetve a jogainkért való harc kapcsán Mexikóhoz hasonlította Magyarországot. Ha kíváncsi vagy, mit mondott pontosan Gabriella Spanic, akkor ezt a cikket olvasd el.

Exkluzív interjú készült Bródy Jánossal

Gáz van, babám! címmel a közelmúltban jelent meg a nyolcadik önálló lemeze – ennek alkalmából Bródy János lett a Best podcastinterjú-sorozatának e heti vendége. A dalszerző-énekessel történelemről, édesanyjáról és a gyerekeiről beszélgettek. A teljes interjút itt lehet meghallgatni.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...