„Klaudia Kabátja” – vajon alakul valami a két játékos között?

A bátorságpróbák alapján úgy tűnik, megvan a nézők antikedvence is..

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-30 09:27

A Celeb vagyok, ments ki innen szerdai adásában Alexa és Tenya indulhatott kincsvadászatra, vagyis egy közös fészekrakásra. Tenyának óriás, gumiszalagra kötött tojásokat kellett a fészekbe cipelni, amiket Alexának volt a feladata a testével védelmezni, vagyis a fészken belül tartani. Közben Tenya neki is vetkőzött, hogy biztosan az összes néző láthassa kidolgozott testét, majd énekelt is – ki tudja, hogy ezt nehezítésnek szánta-e…?

A táborlakók fő problémája a fürdés lett, ami a hideg ellenére így három nap után már kezdett időszerűvé válni. A bátrabbak megmártóztak a patakban, Gabó és Kabát pedig a zuhanyzót próbálta volna ki, ha a bénázásuk miatt el nem törik. Ezt nem vallották be a többieknek, amiből végül elég nagy veszekedés kerekedett.

Úgy tűnik, a nézők szeretik Babettet szenvedni látni, mert őt küldték ismét bátorságpróbára, ezúttal Mikike társaságában. Babett szerint ő már erősödött tegnap óta, mivel most nem tört ki rögtön zokogógörcsben. Mikikének egy kötélpályán kellett végigmennie, és az állomásokon levő számokat lekiabálnia a zárt üstben ülő Babettnek, aki ha ezt megjegyezte, akkor kiszabadulhatott onnan. Nem voltak túl sikeresek, csak 4 csillagot, azaz 4 adag ételt szereztek meg.

Este a költészeté lett a főszerep, egymásról írhattak verset a játékosok. A „Klaudia Kabátja” című romantikus vers miatt Klaudia kiakadt egy kissé, hogy mit gondolnak róluk a többiek, bár a szimpátia közöttük elég nyilvánvaló.

 

Fotók: RTL Klub

Mai nap hírei

Ne is álmondjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

bitcoinbazis.hu5 órája

Nagyon elvesztette a Fidesz Ferencvárost

168ora.hu6 órája

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu7 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu9 órája

Nagy az érdeklődés az Iszomm iránt Szanyi Tiborék szerint

demokrata.hu9 órája

Toyota Mega Cruiser – alig ismert terepjáró-különlegesség

agroinform.hu11 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu14 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com14 órája