Kiemelt Hírek 2018. június 19.

Klapka György özvegye döntött az örökség sorsáról

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 19.
Kiss Marika nagy lépésre szánta el magát, mivel egészsége is ráment a stresszre, és borzasztó rosszul viseli a magányt.

Ingatlanügynökségnek nem szólt még, és az internetre sem tette fel a házat, de akiket érdekelhet, azoknak már szólt, hogy eladja a 88 éves korában elhunyt Klapka György egykori otthonát az üzletember özvegye, Kiss Marika – írja a Blikk. Az özvegy, aki most maga él a hatalmas Normafa úti házban, korábban tagadta, hogy megválna a legendás háztól. Most azt mondta, azért adná el mégis a házat, mert elege van abból, hogy nincsenek körülötte emberek.

Az özvegy arról is beszélt, hogy Klapka gyerekei már régóta nem keresik: közülük többen édesapjuk másfél éve történt halála óta egyszer sem hívták fel az asszonyt. A sok idegeskedésre eközben ráment az egészsége is.

Több gyógyszert is kell szednem, mivel nem jó a szívem, de talán nem is ez a legnagyobb baj. Hiába mondja az orvos, hogy nagyon sok folyadékot kellene inni, egyszerűen nem tudom magamba kényszeríteni. Ez a folyadékhiány és a sok idegeskedés vezetett oda, hogy többször kórházba kellett mennem. Volt, hogy infúziót kaptam, gyógyszereket, és tényleg használ, olyankor jobban leszek, aztán mindig történik valami, amin felidegesítem magam, és akkor kezdődik elölről az egész. Jó sokat is fogytam az elmúlt másfél évben, de ezzelnem tudok mit kezdeni. Pedig én nem akarok veszekedést, konfliktust, a fiam és a lányom is mindig azt mondja, nem szabadna ennyit stresszelnem

– mesélte Marika.

Keresés az oldalon