Kiemelt Hírek 2020. augusztus 03.

Epres Panni üzent elhunyt férjének

Startlap Kiemelt Hírek 2020. augusztus 03.
A modell egy szívbemarkoló sort küldött Benedek Tibornak. Bulvárösszefoglaló.

Epres Panni üzent elhunyt férjének

A gyászoló modell egy megható Shakespeare-idézettel üzent közösségi oldalán a 48 évesen elhunyt Benedek Tibornak. Íme a bejegyzés.

Rubint Rékának nem egy, hanem két gyönyörű unokahúga van: ismerd meg Rebebekát, Rella 15 éves kistestvérét

Rubint Réka testvérének két lánya van: Rubint Rellát már ismerjük, és mivel Rubint Rebekának vasárnap volt a 15. születésnapja, nővére posztolt egy közös fotót. Ebben a cikkben még néhány képet elővettek a legifjabb Rubint egyre aktívabb Instagram-oldaláról.

Fluor Tomi hetente jár pszichológushoz: “Nem tudtam, miért kapok nehezen levegőt vagy hogy miért kezdek el egyik pillanatról a másikra zokogni, aztán sugárban hányni”

Tovább folytatódik a járvány miatt munka szűkébe került előadóművészeket övező támadó kommentáradat kiváltotta diskurzus, miszerint el kéne menni inkább valami “rendes munkát” csinálni. Fluor Tomi egy hosszú, őszinte posztban mesélt arról, milyen kemény út vezetett számára odáig, ahol most tart. Filléres anyagi és súlyos lelki problémáiról egyaránt nyíltan beszámolt. 

Boros Lajos meglepő bejelentést tett: váratlan szerepben tér vissza, és a Bockhor Gáborral való közös munkától sem zárkózik el

Miután nemrégiben bejelentették, hogy Bochkor Gábor ismét reggeli rádiós műsort fog vezetni, a Bumeráng másik régi hangja kapcsán is megjelent a visszatéréséről szóló hír. A 73 éves, komoly betegségekkel küzdő Boros Lajos nem az éterben fog újra megjelenni, hanem egy számára jól ismert, a legtöbbeknek ugyanakkor tőle szokatlan terepen fogja újra kipróbálni magát. Ennek kapcsán a Bochkor Gáborral való közös munkáról is kérdezték, amire meglepő választ adott. Részletek itt.

Klapka György fia búbánatos interjúban ecsetelte, hogy őt csak a macskái szeretik, és most ennek megfelelően írja meg végrendeletét

Fotó: YouTube/ Befektetők Hétvégéje

Klapka Dennis  elkeseredetten nyilatkozott arról, hogyan használta ki barátja és szerelme, és mindeközben családja sem kíváncsi rá, egyetlen személyt leszámítva. A 32 éves fiú egy betegség miatt rendelkezik vagyona sorsáról, és mivel saját bevallása szerint kizárólag a macskáitól kap szeretetet, a végrendeletét is ennek megfelelően határozza meg. Ha kíváncsi vagy, miket mesélt Klapka Dennis, akkor kattints ide.

“Még mindig kitartunk, hogy lehet valami út hozzá, csak meg kell találni a helyes utat” – Palácsik Lilláék mindenáron bele akarnak tenni egy olyan betűt a gyerekük nevébe, amit nem lehet

Egy h betűért folyik az eltökélt harc Vajna Tímea húgáéknál, amit a magyar jogszabályok értelmében nem biggyeszthetnek oda gyermekük nevéhez. A témáról a Mokka adásában esett szó, ahová Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás mellett az MTA Nyelvtudományi Intézet mukatársa is megjelent, hogy a kellő alapossággal járják körbe a komoly ügyet. Videó és további részletek itt találhatók.

“Én mindig a természetességre törekedtem” – mondja Vásáry André, de azért most beültetett egy kis hajat, és ettől szinte új ember lett

A Csillag születik második évadában ismertté vált énekes nem titkolja, hogy több beavatkozáson is túlesett már, és nagyon örül neki, hogy az ilyesmik manapság már férfiak számára is elérhetők. Ahogy az már a címünkből is egyértelműé vált, ezúttal a haján változtatott, szigorúan a természetesség jegyében, az eredmény mégis radikális átalakulással járt. Hát íme.

Sebestyén Katja 16 év után elválik férjétől, és máris új fiúja van

Sebestyén Katja eleve problémás házasságának sorsát a koronavírus pecsételte meg. Az események elég gyorsan zajlanak: az alábbi cikkben a 38 éves énekesnő már nemcsak férjéről, hanem új párjáról is beszélt, akivel egyébként hosszú évek óta ismerik egymást, és már a családalapítás is felmerült.

Mindeközben csak röviden, de megjegyeznénk, hogy máshol is történt párkapcsolati változás: Szabados Ági és Peleskey Bence válságba került liezonja felett mégis győzedelmeskedett a szerelem. Ez egy fotóból derült ki, amelyet a további részletekkel együtt erre a linkre kattintva találsz.

Frajt Edit: Hatvanöt éves vagyok, nem nézhetek ki huszonötnek, mert az nevetséges lenne

Frajt Edit sosem tartotta szép nőnek magát, olyannyira, hogy szerette volna megműttetni az arcát, aztán idővel elfogadta külsejét. Ebben a cikkben erről, valamint arról beszél, hogyan tartja karban magát, plusz arra a kérdésre is válaszolt, hogy boldog-e az élete.

Gáspár Lacinak súlyosan téves elképzelései vannak saját külsejét illetően

Forrás: YouTube/SzerencsejatekZrtHU Social media

A szokásos dagadó izmok és erek helyett Gáspár Laci tegnap egy új típusú kontentet dobott be az Instájára: egy 17 évvel ezelőtti fényképet poszolt, amin 23 éves korában látható. Ez azon túl, hogy mi már rég megfeledkeztünk arról, hogyan festett akkoriban, azért érdekes, mert Gáspár Laci meg van győződve róla, hogy most fiatalabbnak tűnik, mint annak idején. Szerintünk inkább csak fogyott egy kicsit, és közben megöregedett. Ide kattintva te is eldöntheted ezt a nagy dilemmát.

Keresés az oldalon