Blikk: Klapka György megkárosított másokat, volt, akit egy ház árával

Startlap - Startlap
A bulvárlapnál jelentkezett egy vidéki vállakozó fia, aki azt mondja: annak idején Klapka egy Mercedesszel érkezett, de fizetni már nem akart. Nem ő az egyetlen, akinek a pénze bánhatta a találkozást Klapka Györggyel. Bulvárösszefoglaló.

Blikk: Klapka György megkárosított másokat, volt, akit egy ház árával

Az Aranyember halála után többen is jelentkeztek az örökösöknél kártérítésért. A Blikk értesülései szerint Klapka György időnként kihasználta üzlettársai jóhiszeműségét: egy kecskeméti vállalkozó családjának például egy ház árával maradt adós. Erről a vállalkozó fia nyilatkozik ebben a cikkben.

Szinetár Dóra beszólt Dolhai Attilának: “Ezt az utolsó cérna szálat megpróbálni elvenni a bajban levőktől szégyenteljes és vállalhatatlan”

Miután Dolhai Attila egy Facebook-videóban kiállt a zaklatási ügyek eltussolásával vádolt Kiss-B. Attila főigazgató mellett, Szinetár Dóra is megszólalt az Operettszínház legújabb botrányában. A művésznő Dolhainak üzent, és egyebek mellett azt írta: kollégája “személyesen taposná ki az illetők beleit”, ha lányával vagy feleségével történne hasonló. Szinetár bejegyzését és az ügy további részleteit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

24 órán belül 3 szereplő távozott a Mintaapákból: Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor is otthagyja a sorozatot

Nagy a mozgás a TV2 Mintaapák című sorozatánál: a csatorna áprilisban szerződtetett egy új showrunnert, aki alig pár nappal később távozott, majd május elején Kamarás Iván jött Fenyő Iván helyére. Ezt követően az elmúlt 24 órában összesen három szereplőről derült ki, hogy távozik: Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia a Facebookon közölték döntésüket, majd Klem Viktor cseréjét már a csatorna jelentette be. A TV2 egy különös indoklást is írtRészletek itt.

Hétfő este nagyot változik a Barátok közt: Vili bácsi ideiglenesen távozik, egy ismert színésznő pedig új szerepbe érkezik

Június 9-től Vili bácsi és Bözsi mama csak virtuálisan lesz jelen a Mátyás téren: a két színész átmenetileg nem vesz részt a forgatásokon. Minderről bővebben ide kattintva olvashatsz. Bözsi Mama, vagyis Szilágyi Zsuzsa helyét egy ismert színésznővel próbálják pótolni, aki a lányát fogja játszani. Ha érdekel, kiről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Feczesin Róbert és Kelemen Henrietta első gyermeküket várják

A közétévénél sportriporterként tevékenykedő szépségkirálynő és a Vasas 34 éves focistája boldogan jelentették be a nagy hírt, és a baba nemét is felfedték

Jó oka van annak, hogy a hírességek nem használják a teljes nevüket: hülye nevek gyűjteménye következik

Bizony, Mel Gibsonnak sem csak ez a két szépen csengő neve van, hanem egy nagyon hülye nevet is kapott a szüleitől. (Fotó: John Phillips/Getty Images)

Sok híresség egyáltalán nem, vagy csak egy töredékét használja valódi nevének. A módosításnak gyakran csupán annyi az oka, hogy a végeredmény könnyebben megjegyezhető. De van, amikor azért váltanak, mert az igazi, teljes nevük szimplán kicsit ciki. Erre a linkre kattintva olyan ismert embereket találsz, akikkel eléggé kiszúrtak a szüleik, amikor a keresztelésre került a sor.

Debreczeni Zita felülről már úgy néz ki, mint egy gömb: akkora a pocakja, hogy nem látja a térdeit

Gianni felesége februárban jelezte, hogy várandós. Debreczeni Zita most egy vicces képet posztolt: saját nézőpontjából mutatta meg, milyen nagyra nőtt a hasa, és egyúttal azt kéri, valaki mondja már meg neki, hogy néznek ki a térdei, mert ő már nem látja őket. Íme a fénykép.

Közönsége segítségét kéri Szandi: az egyik legféltettebb kincse egy rajongójánál lapul

Az énekesnő egy koncert közben meggondolatlan lépést követett el, amit azóta is bán, ugyanis így az egyik ikonikus kiegészítője, amit évtizedek óta viselt, egy rajongójához került. Szandi azóta is könyörög érte, de hiába. 

Ismerd meg a Házasodna a gazda új évadának szereplőit

Vasárnap este kezdődik az RTL Klubon a Házasodna a gazda következő évada, amelyben mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó nők és férfiak keresik a társukat. A gazdák bemutatkozó videói már nyilvánosak, így ha ide kattintasz, te is megnézheted őket.

Madonna alig tud járni, de tünteti így is elment

Fotó: Win McNamee/Getty Images

Az énekesnő annyira szeretett volna részt venni a George Floyd halála nyomán kibontakozó megmozdulások egyik londoni eseményén, hogy mankóval sétált végig a meneten. Madonnának nemcsak végigbotorkálnia sikerült, de elvegyülnie is: saját magáról kellett fotókat készítenie, hogy legyen mit posztolnia az Instára. Íme a képek.

A legizgalmasabb, friss szórakoztató híreket most meg is hallgathatod a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...

képcím

Tóth Gabinak elege lett, feljelentést tesz