Kitalálod, mit láthatott Katalin hercegné, amikor lefotózták?

Startlap - Startlap
Vilmos feleségéről pont olyan béna fotó jelent meg, amilyen mindannyiunkról gyakran készül. Heti bulvárösszefoglaló.

Kitalálod, mit láthatott Katalin hercegné, amikor lefotózták?

Vilmos herceg felesége általában szépen fésült hajjal, nude magassarkúban, precízen szabott szoknyáiban járja a világot, fogrkémreklámba illő mosollyal. A képek zömén legalábbis így szerepel. Persze néha feltűnik lovaglóruhában is, vagy egyéb sportos öltözékben, de itt nagyjából be is zárul a kör. Kedden azonban érdekes dolog történt: Katalin hercegnéről megjelent egy pont olyan béna fotó, ami mindannyiunkról gyakran készül, csak róla szinte sose mutogatnak ilyesmit. És ezt a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán tették közzé. Ami még külön remek, hogy mindez a BBC reggeli műsorában készült, ahol Katalin egy olyan rövid sztorit tett közkinccsé a kis Lajosról, amitől garantáltan te is ellágyulsz egy kicsit. Fotó és további részletek itt.

Tóth Andi letiltotta a kommenteket Instagramon a retusált fotója alatt

Vékonyabbra photoshopolta derekát, meggörbült mellette a polc is, de ezt már nem lehet a kép alatt szóvá tenni. Hogy mi történt valójában, ebből a cikkből kiderül.

Nézd meg, milyen szép nő lett Szandi lányából

Pintácsi Alexandra és Bogdán Csaba 21 évvel ezelőtt házasodtak össze, és egy évvel később világra jött első gyermekük. Blanka édesanyjához hasonlóan roppant sportos, rúdtáncol, így tehát nem meglepő, hogy remekül néz ki. Ha kíváncsi vagy Szandi lányára, akkor kattints ide a fotókért, illetve egy közös, családi éneklős videóért.

Ők Bujtor István gyerekei, Anna és Balázs

A XI. Bujtor István Filmfesztivál minden eddiginél merészebb programra vállalkozott, a Bujtor István-díjért versengő filmek között még egy Oscar-díjas rendező alkotása is feltűnik, a filmeken túl pedig számos lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők. Lesznek koncertek, kajálós események, felvonulás, színház és hasonlók. Az alábbi cikkben részletes beszámolót kapsz a közelgő rendezvényről, továbbá ennek apropóján megismerheted a 2009-ben elhunyt színművész, filmrendező gyermekeit.

Ördög Nóráék kisboltja annyira menő, hogy egész Akarattyát velük reklámozzák

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A Nekem a Balaton május 31-én nyitott meg, és elég hamar a környék legnépszerűbb üzletei egyikévé vált. Nánási Pál és Ördög Nóra saját kezűleg felépített balatonakarattyai közértje olyannyira jól megy, hogy még a helyi szállásadók is velük próbálnak nagyobb forgalmat generálni. Fotó és további részletek itt.

John Travolta: Fájó szívvel tudatom, hogy gyönyörű feleségem Kelly, elvesztette a mellrákkal vívott kétéves harcát

Kelly Preston vasárnap hunyt el. John Travolta az Instagram-oldalán, egy megható közleményben tudatta a szomorú hírt. A teljes bejegyzést ide kattintva nézheted meg.

Fotókon Bálint gazda temetése: egy tömeg búcsúzott hófehér virágokkal az ország kedvenc kertészétől

Több százan, rokonok, barátok, ismerősök, közéleti szereplők és politikusok, és azok, akik csak szimplán szerették és tisztelték Bálint Györgyöt, együtt vettek végső búcsút tőle a Fiumei sírkertben. A szertartásra fehér virágokkal érkeztek az emberek, amelyekkel beterítették a 101. születésnapja előtt nem sokkal, június 21-én koronavírus-fertőzésben elhunyt Prima Primissima-díjas kertészmérnök, újságíró, volt országgyűlési képviselő ravatalát. Fotók és további részletek itt.

Weisz Fanni válik – nyilvánosan búcsúzik tőle a férje, Hajmásy Péter

MTI Fotó: Mohai Balázs

Nyilván Weisz Fanni házassága sem volt mentes a problémáktól, de nehézségek minden párkapcsolatban akadnak. Ám a kívülállóknak mégis úgy tűnt, hogy minden rendben van, a szerelem lángol, és hamarosan talán kisbabával is bővül a család. Ezért is lepett meg sokakat Fanni és férje, Péter júliusi posztja, amelyben arról beszéltek, hogy hét év után a szakítás, vagyis a válás mellett döntöttek. Egy harmadik fél lehet a dologban?Ebből a cikkből kiderül.

Király Viktor először mutatja meg gyerekét

Király Viktor és párja, Anita gyereke, Kolen két hónapja született. Most először a Story magazinban beszéltek a szülőségről és mutatták meg babájukat. Ide kattints.

Frajt Edit a Szomszédokról: A sorozat, amit imádok, derékba törte a pályám

A Magyar Televízió egykori sorozatának Júliája meglepően nyilatkozott a karrierjéről. Frajt Edit azt mondja, ő is hibázott, és nagyon szereti a Szomszédokat, ugyanakkor mégis ennek a műsornak köszönheti sikertelenségét. Ebben a cikkben elolvashatod a színésznő szavait a témáról.

 

Heti hírösszefoglalónkat itt találod >>

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...