Kiszel Tünde hatalmasat bakizott a tévében

Csak a celebbel készített interjú végén derült ki, hogy mekkorát tévedett. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-03 13:42

Fotó: Fem3 Café

Kiszel Tünde úgy adott interjút, hogy végig azt hitte, a Mokkában van – de nem ott volt

Kiszel Tündét azért hívták be egy műsorba, hogy elmesélje, milyen pokoli fájdalmai voltak: alig bírta mozgatni a karját hirtelen jött vállproblémái miatt. Az csak az interjú végén derült ki, hogy a celeb végig azt hitte, a Mokkában van. Ebből a videóból kiderül, kinek adott interjút Kiszel, és az is, hogyan reagáltak minderre a műsorvezetők.

Tiszta apja: Curtis megmutatta két hónapos fiát, Donit

Kevesen fogadtak volna tavaly augusztusban nagyobb összeggel arra, hogy Curtis képes lesz új életet kezdeni. Pedig a kisfia és a felesége mellett ma már konszolidált polgári életet él. És végre elérkezett az a pillanat is, amikor bárki megtekintheti a kis Donit.

Galambos Dorina válása után belevetette magát az éjszakába

Mióta eladták a közös lakásukat Pély Barnával, Galambos Dorinának sikerült teljesen lezárnia a múltat. Mivel szinte még gyerekként jött össze az énekessel (akitől tavaly májusban vált el), és a fiatalkorát egy párkapcsolatban élte le, úgy érzi, most van itt az ideje, hogy bepótolja az elmaradt bulizásokat és egyéjszakás kalandokat. Ha érdekel, hogyan teszi mindezt az énekesnő, olvasd el az alábbi cikket.

Megmutatja magát Flipper Öcsi eltitkolt fia

Fotó: YouTube/ Öcsi Nagy/ Fillmmúzeum

Hácz Tamás – akiről a napokban bizonyosodott be, tényleg Flipper Öcsi fia – hallás után, 11 évesen tanult meg gitározni. Zenészberkekben már fellépési ajánlatot is kapott, heteken belül a színpadon láthatjuk a Kisflipper becenevet kapó zenészt. Ha érdekel, ki karolta fel Tamást és egész pontosan milyen lehetőség nyílt meg előtte, az alábbi cikkből kiderül.

Megdöbbentő fejlemény L.L. Juniorék ügyében

Kizárólagos felügyeletet és még pénzt is követel volt párjától L.L. Junior a nagyobbik fia neveléséhez. A műkörmösként dolgozó Hopp Csilla ügyvédje számol be a lenti cikkben a családi tragédia újabb fejleményéről.

Shane Tusup Magyarországra költözik?

Bujdosó Zsombor és Földházi Dávid után már Szilágyi Liliánát is Shane Tusup edzi. Nagy kérdés, hogy Hosszú Katinka volt férje és edzője visszakerülhet-e a központilag támogatott magyar edzők közé. Az viszont könnyen elképzelhető, hogy Tusup már a magyarországi visszatérését és egy új úszóklub alapítását tervezgeti.

Kandász Andrea: Mindent csinálhatnék, ha akarnék

Kandász Andrea 22 éve él boldog házasságban férjével, akitől „korlátlan elhajlási engedélyt” is kapott. Ha kíváncsi vagy, mit jelent ez a gyakorlatban és hogy él-e a lehetőséggel a műsorvezető, a lenti cikkből kiderül.

Rosszul lett Claudia Cardinale Budapesten

Photo by Edward Berthelot/GC Images

Olasz világsztárok érkeztek az Erzsébetvárosi Filmnapok megnyitójára: a Bud Spencer–Terence Hill filmekből ismert Salvatore Borghese és Riccardo Pizzuti mellett az olasz filmek koronázatlan királynője, Claudia Cardinale is tiszteletét tette Budapesten. Az esemény után Claudia Cardinale a meghívott vendégekkel és a több száz fős tömeggel találkozott a Pesti Magyar Színházban, fotózkodott és autogramokat osztott. A többórás rendezvény azonban már sok volt a legendás színésznőnek. A történtekről a lenti cikkben olvashatsz.

Tóth Vera: Sokan hiszik, hogy Gabi terhessége engem is gyermekvállalásra késztet

Talán sosem volt még annyira boldog Tóth Vera, mint az elmúlt tíz hónapban, és ebben nagy szerepe van párjának, Pauli Zolinak. Most a kapcsolatukról és a gyerekvállalásról meséltek.

Erdélyi Mónikát megviselte a Mónika-show

Több ezer beszélgetésen van túl Erdélyi Mónika a Mónika-show-ban, a műsora azonban lelkileg igencsak megviselte. Az 51 éves tévés olykor nehezen élte meg, hogy a tragikus sorsok az ő életére is hatással voltak.