Kiskutyája jelezte Urbán Erika halálát

Startlap - Startlap
A lakásban a tűzoltókat már Kabos László özvegyének holtteste fogadta. Bulvárösszefoglaló.

Kiskutyája jelezte Urbán Erika halálát

A lakásban a tűzoltókat már Kabos László özvegyének holtteste fogadta.Urbán Erika halála körülményeiről kollégája, Rátonyi Hajni nyilatkozik ebben a cikkben.

Prokopp Dóra kivételt tett, és újra interjút adott: “Elegem lett a semmitmondó beszélgetésekből”

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője tudatosan lépett ki a média világából, nyomós okkal. Prokopp Dóra már az orvosi egyetemet is azért végezte el, hogy “megértse az ember működését”, és azóta is ezen dolgozik, a testi dolgok helyett a lélek oldaláról kutat. Az nlc.hu exkluzív interjújában elmesélte, mivel foglalkozik azóta, hogy eltűnt a tévéből, hogyan telnek mindennapjai, valamint igyekezett olyan dolgokat megosztani, amire valakinek “nagy szüksége lehet, ami reményt adhat az életében”. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Nem tud dönteni a bíróság Aurelio ügyében: kevert személyiségzavarban szenved

A harmadmagával elkövetett emberrablással és bántalmazással vádolt, első fokon négy év börtönre ítélt korábbi ValóVilág-nyertes pszichológiai szakvéleménye hatására a Szegedi Ítélőtábla szeptemberre halasztotta a másodfokú tárgyalás folytatását. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Sulák Martina sírva távozott A Konyhafőnökből

Amikor megkérték, hogy vegye le a séfkabátot, még tartotta magát, ezt követően aztán elárulta, miért jelentkezett a versenyre, és ekkor már megindultak a könnyei. Videó.

A 74 éves Sylvester Stallone edzését már nézni is fáj

Fotó: Andreas Rentz/Getty Images

A konditeremből posztolt videóját egy nap alatt több mint négymillióan játszották le, és hálálkodó kommentek sorát fűzték a kőkemény edzéshez, Stallone inspiráló küzdelmét dicsérve. Íme a felvétel.

A Rex felügyelő nyomozójára alig lehet ráismerni: Gedeon Burkhard egy őszes úr lett, és már majdnem felnőtt a lánya

Ugyan a sorozat volt főszereplője igyekszik óvni magánéletét, fiatal barátnőivel így is gyakran bekerült a bulvárhírekbe. Az apaságot ő sem úszta meg, ahogy az évek múlását sem, Gedeon Burkhard kisfiús szépségének már nyoma sincs, ezt férfias sármra cserélte. Ha kíváncsi vagy Rex gazdájának lázadó gyermekéveire, táncos karrierjére, jelenlegi munkáira, és élete legfontosabb nőire, akkor nincs más hátra, mint kattintani.

Indul a Konyha, az RTL Klub új, saját gyártású sorozata, amitől hatalmas sikereket várnak

Az eredetileg orosz formátumot rendkívüli népszerűség övezi számos országban, nemcsak az évadok készülnek egymás után, de a spin-offok és a filmek is. Mi az, amit már lehet tudni az új szériáról? Erről szól ez a cikk.

Karsai Zita megszólalt kisbabájáról: “Tizenegy nappal korábban született, és kicsit be is sárgult”

Szerencsére Lili azóta már “szép kövér lett”. Karsai Zita a Reggeliben, Németországból bejelentkezve mesélte el, hogyan telt az elmúlt néhány hét újszülött gyermekével. Az adás vonatkozó részlete erre a linkre kattintva látható.

Meryl Streep lányát eljegyezte a világ egyik leghíresebb zenésze

A hír az értelemszerű fejleményen túl két szempontból izgalmas. Egyrészt könnyen lehet, hogy még sosem láttad Grace Gummert, márpedig önmagában az is megér egy misét, hogy mennyire hasonlít a legendás mamára. Másrészt ha láttad is, azt valószínűleg nem tudod, hogy kivel jár, immár jegyben. De ebből a cikkből minden kiderül.

Árverésre bocsátják Lady Diana Ford Escortját, ami Károly herceg eljegyzési ajándéka volt

Fotó: Serge Lemoine/Getty Images

A kocsit 1981-ben kapta a hercegné leendő férjétől. A motorháztetőn egy különleges, ezüst béka ugrik a levegőben, amely egy régi mesére hivatott emlékeztetni Dianát, visszatekintve azonban drámai jelentése van. Fotók és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után