Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

Startlap - Startlap
A köztársasági elnök fülig érő szájjal állt be pózolni Gibson mellé, akit "amerikai hazafinak" nevezett. Vasárnapi hírösszefoglaló.

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

Találkozás egy amerikai Hazafival

– olvasható a közös fényképek alatt Novák kommentárja, amivel Gibson Hazafi című filmjére utalt. Az államfő a héten látogatott az USA-ba, ahol többek között az ENSZ Közgyűlésen szólalt fel és kitüntetést adott át Edith Eger írónőnek. Íme a fénykép.

Tóth Gabi: Böjte atya áldása és ölelése erőt adott, és megerősítette a hitemet

Az énekesnő szegedi koncertjéről jelentkezett be az Instagramon, ahol úgy tűnik, Böjte Csaba is jelen volt. Tóth Gabi pénteki tapolcai fellépését egészségügyi állapota miatt le kellett mondani, amit valamilyen oknál fogva Navracsics Tibor miniszter jelentett be. Galéria.

Borbás Marcsi: Ez a birtok a mindenem. Húsz évünk van abban, hogy ma így néz ki

Mindenre rányomja a bélyegét, minden amolyan ’marcsissá’ válik, amihez hozzányúl. Műsor, lakás, étel, ruhadarab, kert, bármi.

Még az Őrségben is párját ritkítónak számít Borbás Marcsi kertje, ami nemcsak szép, de a termése is gazdag: a műsorvezető több éve egyetlen forintot sem költött el a zöldségesnél. A szalafői ház egy “szerelemprojekt”, hiszen éppen akkor ismerkedtek össze férjével, amikor az ingatlant megvásárolták. És habár még hagyományos tévés karrierjét hátrahagyva is rengeteget szerepel, magánéletéről alig beszél, sőt, fél a szerepléstől. Bővebben.

Mennyire ismered a magyar borvidékeket? Kvíz

Ha szereted a magyar borokat, még akkor sem biztos, hogy könnyű lesz kitölteni a hétvégi fejtörőnket. A kérdések helyes megválaszolásához az italok ismeretén túl földrajzi tudásra, és néhány speciális, a borvidékekről szóló információra is szükség lesz. Erre a linkre kattintva próbára teheted a tudásodat.

Johnny Depp az egyik ügyvédjével randizik

Cliff OwenConsolidated News PicturesGetty Images

A Page Six értesülései szerint Depp romantikus érdeklődésének tárgya nem Camille Vasquez, akivel az elmúlt időszakban összehozta őt a bulvársajtó, hanem egy Joelle Rich nevű jogász, aki ráadásul jelenleg is házas. Fotó és további részletek itt.

Kabát Peti: Nagyon nagy tévhit, hogy nem értek a matematikához

“A fejben számolás is simán megy” – jelentette ki Kabát Péter, akit 45. születésnapja alkalmából kérdeztek tévés szerepléseiről, a sportról, munkájáról és családjáról. A sokak számára az RTL képernyőjéről ismert korábbi csatár jelenleg is foglalkozik sporttal, hiszen mint mondja, “meg sem fordul a fejemben, hogy valaha is elhagyjam a lila-fehéreket”. Interjú.

Lenyűgözően élethű képeken mutatták meg, hogy nézne ki ma Diana hercegnő, Freddie Mercury vagy éppen Paul Walker, ha még mindig élnének

Alper Yesiltas isztambuli művész egy különleges sorozatot alkotott “Mintha mi sem történt volna” címmel, amelynek képkockáin elhunyt hírességek megöregített arca látható. Ha kíváncsi vagy, hogyan festenének napjainkban olyan tragikusan fiatalon meghalt művészek, mint Michael Jackson vagy Amy Winehouse, akkor katt ide.

Misi gazda interjút adott: így él ma a Házasodna a gazda egyik legnépszerűbb régi szereplője

Szilágyi Mihály és műsorbéli párja, Alexa kapcsolata nem volt hosszú életű, a műsornak köszönhetően ugyanakkor Misi gazda rendkívül népszerűvé vált a nők körében. A Story magazin a gúti erdőben álló birtokán látogatta meg az immár 38 éves gazdát, aki azt mondja, most is ugyanúgy belevágna a műsorba. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Liptai Claudia két legjobb barátnője a főnöke és Ica, akivel 20 év után találtak egymásra

Antal Ilonával már huszonéves korában megismerkedett egy ismert budapesti szórakozóhelyen, de aztán elsodorta őket egymás mellől az élet. Húsz évvel később a Vasas sportcsarnokában találkoztak, és lányaik is életre szóló barátságot kötöttek. Liptai Claudia életének másik női főszereplője menedzsere és egyben főnöke, Kende-Hoffer Krisztina, akivel feltétel nélkül bíznak egymásban. Bővebben.

Alec és Hilaria Baldwin videón mutatta meg újszülött gyermekét

Bruce GlikasWireImage

A felvétel gyakorlatilag rögtön Ilaria Catalina Iren születése után készült, amikor a babát édesanyja mellkasára helyezték. A 64 éves színész és 38 éves felesége hét közös gyermeknek adtak életet, Baldwinnak pedig Kim Basingerrel közösen még egy idősebb lánya is van. Videó.

(Címlapkép: Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Menesztették a megfigyelt dandártábornokot

képcím

Novák Katalin: Budapest a béke és a biztonság szigete

képcím

Elnöki kegyelmet kaptak a Hunnia-per elítéltjei