Király Linda borzalmas részleteket árult el Amy Winehouse leépüléséről

Az énekesnő szerint Winehouse menedzsere szándékosan tette tönkre a soul-legendát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-06 09:05

MTI Fotó: Mohai Balázs

Király Linda a Király család című könyvében azt írja, hogy ismerte Amy Winehouse-t, akivel egyszerre szerződtették le a Universal Music kiadóhoz – írja a Ripostra hivatkozva a Blikk. Abban az évben csak kettejükkel kötöttek szerződést, így olyan is előfordult, hogy ugyanazon a klubkoncerten léptek fel.

Látta, ahogy Amy Winehouse tönkremegy

„Nem tetszett, ahogy Amy Winehouse-t kezelték. Nemhogy nem segítették a drogproblémájával kapcsolatban, hanem még adták is alá a lovat. Londonban előzőleg már találkoztam ezzel a kedves lánnyal, egy mosolygós, duci csajra emlékszem.

Ám amikor legközelebb megpillantottam Monte irodájában, már rossz volt ránézni. Gyakorlatilag zörögtek a csontjai

A menedzsere látta el drogokkal

„Emlékszem, Amy sehogy sem akart kimenni a színpadra, zokogott, és közben rázta a hideg. Erre a menedzsere durván bevonszolta a backstage-be, és amikor Amy kilépett a színpadra, már ijesztően üres és bamba volt a tekintete. Mintha ott sem lett volna. Letette az italát a színpadra, majd dülöngélve belebúgott a mikrofonba. Én a páholyban ültem a producer mellett, és nem győztem Amy hangjáról áradozni. Ő egy ideig bólogatott, aztán röhögve közölte: sok pénzt hoz a csaj. De még többet fog, ha már nem lesz köztünk. Lefagytam…” – olvasható a riportkönyvben.