Kirabolták Vajna Tímeát

Startlap - Startlap
Ibizán nyaralt, ahol a szobájában lévő széfet fosztották ki a tettesek. Heti bulvárösszefoglaló.

Kirabolták Vajna Tímeát Ibizán

Vajna Tímea pénteken még merész tangás fotót posztolt az Instagram-oldalán, szombaton viszont már egy rablásról adott hírt. Az esetről maga Andy Vajna özvegye számolt be, bemutatva az üres széfet, amiből a betörők mindent elvittek. Ha érdekel, mi lapult a széf mélyén, kattints erre a linkre.

Tóth Gabi belenézett a tükörbe és kiderült, hogy fogyott 27 kilót

Az énekesnő felhúzott pólóval állt be a tükör elé készíteni magáról egy fotót, hogy megmutassa követőinek, lementek róla a kilók, amiket a terhessége hozott. A bizonyító erejű fotót itt találod.

Megvan a MasterChef VIP győztese

A TV2 főzőversenyének címe alatt második alkalommal csaptak össze a celebek. A MasterChef VIP második évadában 16-an kezdték el a versenyt, a döntőben pedig Gáspár Evelin és Polgár Tünde között dőlt el a győzelem. Ha érdekel, melyikük diadalmaskodott, olvasd el ezt a cikket.

Új barátnője van Nacsa Olivérnek

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Kéz a kézben jelent meg új barátnőjével Nacsa Olivér a Budavári Palotakoncerten. A Blikk szerint ugyan nem büszkélkedtek, hogy együtt vannak, de nem is tagadhatták le, hiszen annyira boldognak tűntek. Néhány információ kiderült a hölgyről. 

Molnár Piroska elárulta, ki élete szerelme, és azt is, miért hagyta el

A 74 éves művésznő számára egy dolog fontosabb a házasságnál, és ennek oltárán feládozta magánéletét, ezt azonban ő nem bánja különösebben. Arról, miért alakult így a szerelmi életeebben a cikkben mesél Molnár Piroska.

Nyílt levélben tiltakoznak az akarattyaiak Ördög Nóráék kisboltja ellen

Amikor májusban megnyílt Ördög Nóra és Nánási Pál akarattyai kisboltja, még mindenki nagyon örült. A lelkesedés azonban azóta heves felháborodásba fordult át a balatoni községben, és a helyiek egy része a házaspár vállalkozása ellen fordult. Hosszas írást tettek közzé arról, miért fogyott el a türelmük, és mint írják, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy véget vessenek a problémáknak. Mi történt Balatonakarattyán? Innen megtudhatod.

110 ezren figyelik, hogyan vásárol vagy éppen mossa ki ruháit a látássérült Agárdi Szilvia

Vajon hogy találod meg a boltban a gyümölcsöket, ha nem látsz? És honnan tudod, hogy melyik nem romlott? Hogy lehet lemérni a gyümölcsöket? Na és a teregetés, vagy a főzés? Agárdi Szilvia TikTok profilját nem véletlenül követi egy nagyobb tömeg, ugyanis ilyen kérdésekre ad választ. A súlyosan látássérült énekesnő rövid videóival azt mutatja meg, hogyan képes a szeme világa nélkül megbirkózni a hétköznapi feladatokkal. Erre a linkre kattintva ezekből a felvételekből találsz párat.

Barta Sylvia: A leleteim szerint nem is 50, hanem 35 éves vagyok

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Barta Sylvia 50 évesen jó pár évet letagadhat a korából. A korábban a koronavírussal is megküzdő időjós elárulta, mi a titka. Ha te is kíváncsi vagy, ide kattints.

“Rádöbbent, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált” – megszólalt Andy Vajna ismeretlen szerelme

Andy Vajna és Csilla 1988-ban, a Vörös zsaru magyarországi forgatásán ismerkedett meg egymással. Csilla nemcsak Vajna párja, de gyermeke nevelőanyja is volt a fiú 18 éves koráig. A sors fintora, hogy Csilla maga választotta ki saját utódját Dobó Kata személyében A miniszter félrelép szereplőválogatásán, és amikor Andy Vajna megbánta a szakítást, már zárt kapukat döngetett. Ide kattintva elolvashatod, miként mesél Csilla megismerkedésükről, szenvedélyes kapcsolatukról és annak viharos végéről.

Fásy Zsüliett hízásra hajlamos, mégis lefogyott 41 kilót: részletesen elmesélte, hogyan csinálta

A 22 éves Fásy Zsüliett korábban is próbálkozott diétákkal, de bármit csinált, minden leadott kiló visszament rá. Viszont 2,5 évvel ezelőtt életmódváltása meghozta az eredményt, annak ellenére, hogy orvosilag is igazolták, ő bizony a hízékony típusba tartozik. Ebben a cikkben elárulja, hogyan vitte sikerrel a fogyókúráját.

Heti hírösszefoglalónkat itt találod >>

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Vajna Tímea újra férjhez ment

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak