Kiemelt Hírek 2021. augusztus 03.

Kirabolták Hosszú Katinkát és párját

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 03.
Az olimpia előtt nem sokkal történt a megdöbbentő eset a magyar úszóval. Bulvárösszefoglaló.

Kirabolták Hosszú Katinkát és párját

MTI/Illyés Tibor

A Blikk információi szerint Hosszú Katinka a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomása során rablás áldozata lett a spanyol városban. Az eset hozzájárulthatott ahhoz, hogy az úszó tudása alatt teljesített Tokióban. A megdöbbentő esetről ez a cikk számol be.

Shane Tusup Szabó Zsófival flörtölt

Hosszú Katinka volt férje az Instagramon vetette be magát. Az izgalmas és meglepő beszélgetés Zsófi egyik fotója alatt kezdődött, amit itt tudsz megnézni

Titokban összeházasodott Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent a múlt hétvégén egy csodás kúrián – írja a Blikk. További részleteket a nagy napról itt olvashatsz.

Hivatalosan is elvált feleségétől a világ egyik leggazdagabb embere

Jóváhagyta a bíróság, így 27 év házasság után hivatalosan is elvált Bill és Melinda Gates – írta a CNN. A válási szerződés, a megegyezés részletei nem ismertek, egyetlen következmény viszont bizonyos, ha kíváncsi vagy, mi az, erre a linkre kattints.

Gyászol Csisztu Zsuzsa, aki megható sorokkal búcsúzott szeretett apósától

Közösségi oldalán osztotta meg az ismerősökkel Csisztu Zsuzsa, hogy elhunyt Ketskés László. Részletek

Kiderült, mikor kerül képernyőre a Mintaapák 3. évada

Meglepetésszereplőkkel folytatódik a TV2 Csoport napi sorozata, a Mintaapák harmadik évada. Az indulás időpontja és további részletek itt találhatók.

21 éve házas, és még mindig jóképű Thomas Anders, a Modern Talking egykori szívtiprója

Egykor ő és Dieter Bohlen voltak a mi szívünk és lelkünk, Thomas Anders azonban lassan már két évtizede szólóban nyomja a popzenét. Hogy mennyire sikeres, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Mihalik Enikő babázós képet posztolt, máris szuper formában van a szülés után a modell

Mihalik Enikő két és fél héttel ezelőtt, Amerikában hozta világra a kislányát, Eva Rose-t. A magyar szupermodell most egy meghitt fekete-fehér fotót posztolt az Instagramra, amelyen az látszik, ahogy a kis Eva Rose-t babusgatja. A fotóért ide kattints.

Házasodna a gazda: A lányokat sokkolta a szex híre

Zoli megnyugtatta a lányokat, hogy a Jázminnal való szex ellenére még ők is versenyben vannak nála. Zsófi és Nóri köpni-nyelni nem tudtak. Íme a felvétel.

7600 dollárt ért Kanye koncertjének levegője

MTI/EPA pool/John Taggart

Az online aukciós oldalakon néha igen érdekes és furcsa tételekkel is lehet találkozni, nemrég például valaki egy olyan műanyagzacskót kínált eladásra, ami állítólag olyan levegővel volt tele, ami Kanye West néhány nappal ezelőtti fellépésről származik. Az épp ésszel fel nem fogható történet errefelé teljesedik ki. 

Keresés az oldalon