Kiemelt Hírek 2021. július 28.

Kijött a lista a legértékesebb magyar celebekről: a dobogón két nő és Sebestyén Balázs

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 28.
Pénztermelőképesség, tartalom, profizmus és közösségimédia-jelenlét alapján rangsoroltak. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/Brain Bar

Kijött a lista a legértékesebb magyar celebekről: a dobogón két nő és Sebestyén Balázs

A legrégebbi amerikai üzleti magazin magyar kiadásának közkedvelt listái legfrissebb tagját a pénztermelőképesség, a tartalom, a profizmus és a közösségimédia-jelenlét alapján állították össze. Az idei fő változás a névsorban, hogy a látványosan sok állandó, főműsoridős arc mellett megjelentek az internetes self-made hírességek is a top 20-ban is. Bővebben.

Palik Lászlót lefotózták egy fiatal nővel, aki nem Cservenák Alexandra volt

A Marsi-Palik-új nő című, hatalmas érdeklődés övezte romantikus háromszög sokszöggé látszik gyarapodni, miután egy lelkes hírolvasó még fényképet is készített Palik új randipartneréről, aki “biztos, hogy nem az exatlonos Cservenák Alexandra, akivel a napokban hírbe hozták”. Ha érdekel Palik László szappanoperává érett szerelmi élete, akkor feltétlenül kattints ide.

“Így biztosan nem tudom abbahagyni” – Hosszú Katinka megszólalt, Verrasztó szerint vége a pályájának

“Azért nem halt meg senki” – ezzel a mondattal indított a 9-szeres világ- és 15-szörös Európa-bajnokunk, amikor a magyar újságírókat fogadta a japán fővárosban. Hosszú Katinka nyilatkozatának legérdekesebb részletei ebben a cikkben olvashatók.

Mindeközben Verrasztó Zoltán is elmondta véleményét Hosszú Katinka teljesítményéről, amellyel alulmúlta a várakozásokat. Az edző nem fogta vissza magát. Bővebben.

Puskás Ferenc dédunokája Magyarországra érkezett: a 23 éves Ane gyönyörű nő lett

A Budapesti Honvéd új stadionjának avatóján ő adta meg a kezdőrúgást, plusz megnézte a Puskás-musicalt. Fotók és további részletek itt.

Asthon Kutcher és Mila Kunis alig fürdetik a gyereküket, és a gyerekorvos szerint ezt nagyon jól teszik

Fotó: Noel Vasquez/GC Images

Gyerekkorában Mila Kunis sem fürdött minden nap, de náluk nem volt melegvíz, és a saját gyerekei fürdetését is egy egyszerű szabály alapján, viszonylag ritkán intézi. A hírt értékelő gyerekorvos egyetért a házaspárral, ebben a cikkben ki is fejti, miért. 

Az RTL Klub megmutatta, hogyan bontották le a Barátok közt díszletét

A képsorok a mostani díszlet 2005-ös felállításával indulnak, majd a felvétel végére érve szinte semmi sem marad a képzeletbeli Mátyás király térből. Váratlanul szomorú a látvány. Videó.

Borbély Alexandra: Mindig úgy gondoltam, hogy sok gyerekem lesz, most 34 vagyok és még nincs

Fiatal anyává akart válni, Nagy Ervinnel már a házasságra készülnek, a gyerek mégsem szerepel a tervek között. Miért? Borbély Alexandra Szentesi Szandra vendége volt. Videó.

Házasodna a gazda: Tina és Jázmin konfliktusát már kellemetlen nézni

Jázmin utálja Tinát, Tina utálja Jázmint, a békésen álló hófehér kredenc előtt Tina fogyatékosnak nevezte Jázmint. A pompás jelenetért kattintani ide kell.

Hajdú Péter tanult a Showtime bukásából: új formátumok helyett újra előveszi régi műsorát

Mindjárt indul az új Frizbi. Már van időpont, és egy szerénynek éppen nem mondható előzetest is megszültek. Íme.

Soha nem látott képek Diana hercegné hálószobáiról

Fotó: Len Trievnor/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Ez is egy olyan dolog, amiből a brit királyi családnak rengeteg van, másoknak meg gyakran egy sincs. Diana esetében egy rajongó tíz privát képet húzott elő a különböző hálóiról, gyermekkori otthonától kezdve egészen a Kensington-palotáig. Képgaléria.

Keresés az oldalon