Kiderült, mit mondott Gesztesi Károly a halála előtti percekben

Erről az elhunyt színművész kollégái és barátai számoltak be, ahogyan arról is, hogy Gesztesi infarktusának semmi előjele nem volt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-07 13:55

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kiderült, mit mondott Gesztesi Károly a halála előtti percekben

Az 56 éves színész a belvárosi Ferdinánd hídnál kapott szívrohamot vezetés közben. Mentőt még saját maga hívott, azonban már nem tudták újraéleszteni. Halálának körülményeiről újabb részletek láttak napvilágot – erről ebben a cikkben számolnak be kollégái.

Bugár Anna és Bánfalvy Ágnes aktív kapcsolatban álltak Gesztesivel. Mindketten arról számoltak be, hogy a művész halálának semmi előjele nem volt. Részletek itt.

Sok más híres ember után Koltai Róbert is megszólalt Gesztesiről: itt egy interjút találsz, amelyben elmeséli, milyen kapcsolat fűzte őket egymáshoz.

Erzsébet királynőnek nagyon szomorú és szentimentális oka van arra, hogy egészen februárig őrzi a karácsonyfáját

A brit királyi család feje ritkán helyez bármit a hagyományok elé, de néha mégis fontosabbak számára saját érzelmei, mint a tradíciók. Így van ez karácsony táján is: a szigetországban szokásos január 6-i dátum helyett Erzsébet fája egészen február 6-ig háborítatlanul áll, díszekkel megrakva, és ennek egy nagyon keserű oka van. Ha érdekelnek a részletek, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

“Berepült az új madár” – Vasvári Vivien volt férje nyilatkozott exe új fiújáról

Vasvári és Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó szeptemberben jelentették be, hogy elválnak, a luxusfeleségnek pedig nem tartott túl sokáig új udvarlót kerítenie maga mellé. Fecsó a Mokkában beszélt az új férfiról, ahol egy szellemes mondattal a válása veszteségeit is tömören összefoglalta.

Zdroba Patriknak vissza kell mennie dolgozni

Hiába lett az X-Faktor harmadik helyezettje, Zdroba Patrik kénytelen ismét hétköznapi munkát vállalni. Ennek okairól, valamint terveiről az alábbi cikkben beszél az énekes.

Hódi Pamela fárasztó Instagram-posztban magyarázza, hogyan szegte meg Berki Krisztián a lányukról kötött szerződésüket

Igen, Hódi és Berki közjegyző által hitelesített szerződésben kötöttek egy megállapodást közös gyerekükről, Natiról. Hódi szerint Berki ezt megszegte, és erről lamentált egy jót az Instáján. Íme a bejegyzés.

Vajna Timi szerint Vastag Csaba a magyar Brad Pitt

Andy Vajna özvegyének Vastag Csaba iránti lelkesedése a vasárnapi Golden Globe-nak köszönhetően lepleződött le, ahol mindketten jelen voltak, és amelyről Vajna Tímea egy beszédes videófeltételt posztolt.

Kylie Jenner látványosan siratja az ausztrál tűzben elpusztult állatokat, de egy pillanattal később már szőrme papucsával büszkélkedett

Fotó: Ari Perilstein/Getty Images for A-OK Collective, LLC

A Jenner-lányok bármennyire is igyekeznek, nem éppen a környezettudatosságukról, empátiájukról, társadalmi felelősségvállalásukról, meg hasonlókról híresek. Ezt a kellemetlen nimbuszt sikerült fokoznia Kylie Jennernek vasárnap, amikor pár órán belül képes volt a koalák halálán szomorkodni, majd megvillantani 400 ezres szőrmepapucsát. Mindezt az Instán tette, ha ide kattintasz, megnézheted, hogyan.

Joaquin Phoenix ugyanazt a zakót viseli minden gálán, de Jason Momoa még ennél is minimalistább volt, és egy szál trikóban tapsikolt a Golden Globe nézőterén

Rendszerint a nők ruháját boncolgatjuk a különféle bemutatók és gálák után, most mégis két férfira hívnánk fel a figyelmet a vasárnapi Golden Globe kapcsán. Egyrészt a Joker címszerepével újult lendületet kapott Joaquion Phoenixre, aki ugyanazt a zakót viseli a szezon minden egyes hasonló eseményén, és erre nyomós oka van. Másrészt Jason Momoára, aki meg szimplán trikóban ücsörgött a nyakig öltönybe gombolt vendégsereg közepén.

A Golden Globe-on felszolgált kaja sose volt még ilyen különleges

Egyesek (túlzott) lelkesedése odáig fajult a menüsor láttán, hogy “történelmi jelentőségűnek” értékelték a hétvégén megrendezett 77. gálát. Na és mégis mit ettek? Innen kiderül, ahogyan az is, miként fogadták az ételeket a híres egybegyűltek.

Hihetetlen, de Monica Bellucci már 55 éves, ennek ellenére még mindig csuklóból dögösebb, mint bárki a világon

Annak érdekében, hogy lásd, Monica Bellucci tényleg nem sokat változott, kerestünk egy régi képet. A felvétel 2002-ben készült Cannes-ban, és Bellucci volt férje, Vincent Cassel társaságában látható rajta. (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

A Dolce & Gabbana és Monica Bellucci együttműködése sok évre tekint vissza, nem véletlenül: az olasz színésznő tényleg olyan gyönyörű, hogy a napra lehet nézni, de rá nem. Szépsége az idő múlásával sem kopott meg: ez a márka legújabb, rúzst reklámozó kampányának pár másodperces videójában is jól látszik. Ha érdekel a felvétel, akkor ide kattints.

Mai nap hírei

Nálad is összeomlott a Google alkalmazás? Ez rá a megoldás!

digitalhungary.hu7 órája

Újabb baj jön: a koronavírus egy újabb, veszélyes mutációját azonosították!

napidoktor.hu9 órája

A szurkolók nem akarják a pályán látni Szalai Ádámot, de egy legendának más a véleménye

promotions.hu11 órája

Meghalt a Mátrai borvidék nagy öregje

demokrata.hu13 órája

Hadházy: Füzesgyarmaton nem írta alá a közmunkások napját a munkavezető, mert szerinte ő több füvet vág le egy óra alatt

444.hu13 órája

Hibaüzenettel leáll a Google Android appja, de van megoldás

gsmring.hu14 órája

Sokat elárul Harryék kapcsolatáról az, hogy kinél száll meg az Egyesült Királyságba érkezése után

joy.hu14 órája

Megvan végre, mikor eshet 30 fok alá a hőmérséklet

168.hu15 órája