Kiemelt Hírek 2020. június 23.

Kiderült, milyen betegség győzte le Bálint gazdát

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. június 23.
Bálint György kertészmérnök júliusban ünnepelte volna 101. születésnapját. Családja mesélt az utolsó napjairól. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, milyen betegség győzte le Bálint gazdát

Az ország valószínűleg legnépszerűbb kertésze múlt héten, a siófoki nyaralójában lett rosszul, ott került kórházba, majd néhány nap után egy főváros-közeli intézményben hunyt el. Ebből a cikkből megtudhatod, mi vezetett Bálint gazda halálához.

Részletek derültek ki Benedek Tibor temetéséről

Nincs gyógyír arra a mérhetetlen fájdalomra, amit a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor özvegye érez. A Bors információi szerint a család régi barátai közül többen is felajánlották a segítségüket, ők Epres Panni mellett állnak, igyekeznek levenni az özvegy válláról a terhek egy részét. A legszűkebb baráti kör a temetés megszervezésében is segédkezik, aminek részleteiről itt olvashatsz. 

Válinak Kökényék

A 2012-es londoni olimpián Dombi Rudolffal kajak kettesben aranyérmet nyerő, 44 éves sportoló 2013 márciusában ismerte meg későbbi, 7 évvel fiatalabb feleségét, majd egy évvel később össze is házasodtak. Ha érdekel, hogyan végződött a frigyük, olvasd el a lenti cikket.

Zséda megmutatta, milyen nagy már fia

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy húsz év után válnak férjével. Egy gyermekük született, aki már kész férfi. Zséda ritkán oszt meg fotót a 12 éves Nimródról, de most kivételt tett. Ha kíváncsi vagy, ide kattints.

Görög Zita énidő helyett kutyaszart talált

“Bennem lakik a szél / Bennem lakik a még / Bennem lakik amíg / El nem fárad a szó.” – kezdte posztját Görög Zita, aki gyorsan elmondta, hogy terveivel ellentétben egyáltalán nem alakult ilyen költőien a hétfő estéje. A prózai fejleményekről ebben a cikkben számol be maga a volt modell.

Boldogok a rajongók, hogy Szíj Melinda visszatér – idén tíz éve kezdődött a töretlen siker

Hatalmas megbecsülés övezi Szíj Melindát, aki idén tíz éve tűnt fel a Megasztárban és most is elég bejelentenie egy fellépését, máris árad a szeretet és a boldogság.

Bombaalakot villantott az 56 éves Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája

Gilles Mingasson/ABC via Getty Images

Különös videóval ünnepelte 56. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Mónicája. Itt megnézheted.

Keményen edzésbe fogott Hajdú Péter

Öt kilótól szabadult meg három hónap alatt Hajdú Péter, sőt izmot is sikerült építenie. A 45 éves tévés ebben a cikkben elmondja, miért hozta meg az egyáltalán nem könnyű döntést.

Britney Spears még a strandon is maszkot visel

Csak egy fotó az énekesnőről és a párjáról, de érdemes egy pillantást vetni rá, itt.

Kim Kardashian nadrágja mindjárt szétpattan

Nagy tétben fogadnánk, hogy senki nem találja el, mit akart megmutatni új képeivel Kim Kardashian. Kattints erre a linkre, és indulhat a találgatás.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon