Kiderült, milyen betegség győzte le Bálint gazdát

Startlap - Startlap
Bálint György kertészmérnök júliusban ünnepelte volna 101. születésnapját. Családja mesélt az utolsó napjairól. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, milyen betegség győzte le Bálint gazdát

Az ország valószínűleg legnépszerűbb kertésze múlt héten, a siófoki nyaralójában lett rosszul, ott került kórházba, majd néhány nap után egy főváros-közeli intézményben hunyt el. Ebből a cikkből megtudhatod, mi vezetett Bálint gazda halálához.

Részletek derültek ki Benedek Tibor temetéséről

Nincs gyógyír arra a mérhetetlen fájdalomra, amit a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor özvegye érez. A Bors információi szerint a család régi barátai közül többen is felajánlották a segítségüket, ők Epres Panni mellett állnak, igyekeznek levenni az özvegy válláról a terhek egy részét. A legszűkebb baráti kör a temetés megszervezésében is segédkezik, aminek részleteiről itt olvashatsz. 

Válinak Kökényék

A 2012-es londoni olimpián Dombi Rudolffal kajak kettesben aranyérmet nyerő, 44 éves sportoló 2013 márciusában ismerte meg későbbi, 7 évvel fiatalabb feleségét, majd egy évvel később össze is házasodtak. Ha érdekel, hogyan végződött a frigyük, olvasd el a lenti cikket.

Zséda megmutatta, milyen nagy már fia

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy húsz év után válnak férjével. Egy gyermekük született, aki már kész férfi. Zséda ritkán oszt meg fotót a 12 éves Nimródról, de most kivételt tett. Ha kíváncsi vagy, ide kattints.

Görög Zita énidő helyett kutyaszart talált

“Bennem lakik a szél / Bennem lakik a még / Bennem lakik amíg / El nem fárad a szó.” – kezdte posztját Görög Zita, aki gyorsan elmondta, hogy terveivel ellentétben egyáltalán nem alakult ilyen költőien a hétfő estéje. A prózai fejleményekről ebben a cikkben számol be maga a volt modell.

Boldogok a rajongók, hogy Szíj Melinda visszatér – idén tíz éve kezdődött a töretlen siker

Hatalmas megbecsülés övezi Szíj Melindát, aki idén tíz éve tűnt fel a Megasztárban és most is elég bejelentenie egy fellépését, máris árad a szeretet és a boldogság.

Bombaalakot villantott az 56 éves Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája

Gilles Mingasson/ABC via Getty Images

Különös videóval ünnepelte 56. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Mónicája. Itt megnézheted.

Keményen edzésbe fogott Hajdú Péter

Öt kilótól szabadult meg három hónap alatt Hajdú Péter, sőt izmot is sikerült építenie. A 45 éves tévés ebben a cikkben elmondja, miért hozta meg az egyáltalán nem könnyű döntést.

Britney Spears még a strandon is maszkot visel

Csak egy fotó az énekesnőről és a párjáról, de érdemes egy pillantást vetni rá, itt.

Kim Kardashian nadrágja mindjárt szétpattan

Nagy tétben fogadnánk, hogy senki nem találja el, mit akart megmutatni új képeivel Kim Kardashian. Kattints erre a linkre, és indulhat a találgatás.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...