Kiderült, miért szakíthattak igazából Curtisék: nagyon szomorú az indok

Startlap - Startlap
Curtis viselkedése miatt a feleségénél betelt a pohár. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, miért szakíthattak igazából Curtisék: nagyon szomorú az indok

A pár több ismerőse nyilatkozott, akik egybehangzóan állítják: Curtis feleségénél, Krisztinél férje viselkedése miatt betelt a pohár, és ő döntött a különválás mellett. Elhatározása mögött egy roppant szomorú magyarázat áll. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

“Azt hittem, hogy elpusztulok” – Balázs Klárit titokban műtötték, majdnem lebénult

A művésznő nagyon félt a beavatkozástól, de nem volt más lehetősége. Felépülését az operáción túl egy gyógynövényes “csodaszernek” tudja be, amit Korda Györgytől kapott. Ebben a cikkben Balázs Klári beszámol a műtét előtti időszakról, az operációról, és arról, hogyan lábadozik azóta. 

Az Operettszínház állítólag nem tartotta be a szavát, Szinetár Dóra végleg távozik

Azt, hogy Szinetár Dóra elhagyja az intézményt, már több hónapos hír, de eredetileg úgy volt, a távozása nem lesz teljes, és többször feltűnik majd a színpadon. A színésznő friss Instagram-posztjában már arról ír: végérvényesen távozik szeretett színházától, mert a teátrum nem tartotta magát a megállapodásukhoz. Szinetár bejegyzését itt találod.

Nem tudunk betelni Salma Hayek szülinapi fürdőruhás fotóival

A mexikói színésznő 54 éves lett, és mi se nagyon akarjuk ezt elhinni, mindenesetre szebb mint valaha. Túlzás nélkül szívdöglesztőek a fotók, amelyek kanárisárga fürdőruhájában készültek róla.

“Bárcsak egyedül én kaptam volna el ” – koronavírusos a Szikla és az egész családja is

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Dwayne Johnson egy 10 perces videót töltött fel az Instagram-oldalára a témáról. Íme.

“Ezek a sebek nagyon lassan gyógyulnak be” – 64 éves lett Görbe Nóra

Tudtad, hogy a Linda című sorozatnak akkora nézettsége volt, hogy akár 6 millió embert is képes volt leültetni a tévé elé? És azt, hogy Miló Viktória világbajnoki címe is a címszereplő Görbe Nórának köszönhető? A színésznő szeptember 3-án ünnepli születésnapját, és Görbe Nóra azt mondja, ő azért érzi ezt az elmúlt 30 évet. Szerintünk nem sok látszódik abból, hány éves is valójában. Az alábbi cikkben felidézik munkásságát, miközben Görbe Nóra súlyos traumáiról vall.

Jól megnőttek Völgyesi Gabi fiai

Az énekesnő mindkét fia iskolás lett, Völgyesi Gabi a könnyeivel küzdött a suli első napján. Fotó és további részletek itt.

Ernyey Béla felesége megszólalt: Az elmúlt 12 évben rengeteg bántást kaptunk 

A 78 éves Ernyey és a nála 38 évvel fiatalabb Balaton Dóra a Story magazinnak meséltek szerelmük hajnaláról, és arról, milyen támadásokat kaptak a kapcsolatuk miatt. Erre a linkre kattintva megtudhatod, miket mondtak.

Már forog az RTL új sorozata, a Keresztanyu: nézz be a kulisszák mögé

Az RTL Klub nézői számára ismerős helyszínen, a hónap elején megkezdődött a Keresztanyu forgatása. A színészek listája még nem teljes, de az már bizonyos, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc szerepelni fog. Ha ide kattintasz, videón leshetsz be a stáb munkálataiba.

Meghan Markle, Harry herceg és a Netflix gigaszerződést kötött

Fotó: DANIEL LEAL-OLIVAS – WPA Pool/Getty Images

A hercegi pár közleményében csak olyanokról van szó, hogy az új együttműködéssel reményt adnak majd, meg inspiráló tartalom, szülőség, család. Arról tapintatosan nem ejtettek szót, hogy dollármilliókat szakíthatnak a megállapodással. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...