Kiderült, miért kellett meghalnia Szilágyi Istvánnak - megszólalt az özvegy

Humenyánszky Jolán azt mondja, nem haragszik a fiára, és szeretné, ha Péter újra otthon lenne. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-05 13:57

Forrás: YouTube/ TV2 Magyarország

Szilágyi István 32 éve még boldogan építette a közös családi otthont, ahol felesége most a vérfoltok között várja haza fiát: “Nem haragszom Petire”

A gyanú szerint vasárnap hajnalban a saját fia, Péter verte agyon egy kalapáccsal a 82 éves Szilágyi Istvánt. A színművész özvegye megbocsátott a fiának, és nem szeretné elhagyni a házat, ahol 22 éven át élt együtt férjével. Erről ebben az interjúban beszélt, a közös otthonukban ülve, ahová most is hazavárja Pétert.

Humenyánszky Jolán szerint fia megbolondult, altató- és nyugtatófüggő volt. A fiú már korábban is bántalmazta apját, vasárnap viszont történt valami más is, ami miatt Péter “szó szerint megőrült”. Arról, hogy mi vezetett a tragédiához, itt olvashatod el az özvegy szavait.

Erre a linkre kattintva pedig egy 32 évvel ezelőtti portrét találsz, amely a Film Színház Muzsika 1988-as számában jelent meg Szilágyi Istvánról, Színész a gödörben? címmel. A rövid írás apropóját az adta, hogy a színész éppen akkor építette azt a házat Rákoshegyen, ahol vasárnap elhunyt. Az idillikus cikkből egy igazi boldog család és egy reményteli férfi képe rajzolódik ki, de néhány mondatot – különösen a zárást – a történtek fényében fájdalmas olvasni.

“A ruhákról is nekünk kellett gondoskodni. Fodrász és sminkes se járt nekünk” – Bay Éva elárulta a régi tévébemondók kulisszatitkait

Ha nem lenne jelenleg járvány, Bay Éva Esztergályos Cilikével és Karda Beával forgatna, de nem ez az egyetlen dolog, amiről a koronavírus miatt lemaradt a tévés. Erre a linkre kattintva egy interjút olvashatsz vele, amelyben elmeséli, miként telnek a napjai, hogyan nem lett színésznő, beszél a lakásétterméről, valamint egy csomó izgalmas részletet oszt meg arról, hogy milyen volt annak idején bemondónőnek lenni

Bálint gazda oldalánál nincs jobb a Facebookon: 100 éve ellenére elképesztően aktív, és imádnivaló posztokat közöl

Bálint György életszeretete mindenkit magával ragad, tisztes kora, hatalmas tudása és meleg mosolya másokat is pozitív szemléletre sarkall. A karantént nehezen viseli, családja nem engedi az utcára, így egyrészt szorgalmasan kertészkedik, másrészt nagy facebookozó. Tényleg kiemelkedően aktív: az oldalán napi 15-18 bejegyzést is találni, amit követői nem véletlenül imádnak, Báint gazda nagyon aranyos dolgokat oszt meg. Ebben a cikkben megnézheted néhány posztját, ami után ha eddig nem követted az oldalát, majd most fogod. 

Polgár Tünde durva gyerekkoráról vallott, amiről fiának sem mesélt soha: “Nem biztos, hogy jó, ha az ember 8-10 évesen azzal tölti az idejét, hogy az anyját mossa ki a hányásából”

“Nem tudom, hogy mi hozta ki belőlem, hogy életem egyik legsötétebb dolgáról tudtam végre beszélni, hiszen még a fiam se tud róla” – fogalmazott Polgár Tünde, aki meglepő módon éppen a kamerák előtt tudott kitárulkozni sötét gyerekkoráról. A luxusfeleség édesanyjával 35 év alatt mindösszesen kétszer beszélt, ebből egyszer azért, mert az asszony pénzt kért tőle. Videó és további részletek itt.

“A szépségem 50%-át anyámnak köszönhetem, a másik 50%-ot pedig László Ernőnek”  – előkerült Marilyn Monroe különleges bőrápolási rutinjának receptje, amit a magyar sztárbőrgyógyász írt fel neki

László Ernő 1939-ben emigrált New Yorkba, ahol még abban az évben megnyitotta nevével fémjelzett intézetét. Vendégkörét szigorúan megválogatta, többek között Greta Garbo, Lilian Gish, Katherine és Audrey Hepburn, és Jacqueline Kennedy Onassis is hozzá járt szépülni. Az Erno Laszlo Institute azóta is működik, hasonlóan nagy sikerrel, például Madonna és Diane Keaton is igénybe veszi a szolgáltatásaikat.

Fotó: Archive Photos/Getty Images

Ahogy az már a címből is kiderült, Marilyn Monroe bőréről is László doktor gondoskodott. (Megjegyeznénk, hogy a fenti idézet ugyan éppenséggel az egyik Hepburntől származik, de jól mutatja, milyen elismertség övezte kliensei között a magyar bőrgyógyászt.) A New York-i Makeup Museum a közelmúltban közzétett egy izgalmas dokumentumot: megmutatták Marilyn Monroe bőrápolási előírásait, amiket László Ernőtől kapott. Mivel László cége jelenleg is működik, ezért aki szeretné követni a világ talán elsőszámú szépségének kozmetikai rutinját, az most is megveheti ugyanazokat a termékeket, amiket Monroe is használt. Részletek itt.

Görög Zita vicces képen mutatta meg, hogyan hisztizik a kisfia: “40 perc a rekordunk, de a zöldségesnél is ‘lepihent’ már, mert nem engedtem nyersen megenni a burgonyát”

A háromgyermekes modell a közösségi oldalán számolt be arról, hogy mit kap, amikor “kőszívű anyaként” igyekszik némi kontrollt gyakorolni fia tevékenységeire. Görög Zita bejegyzését itt találod.

Horváth Éva üzent az autósnak, aki elgázolta macskájukat, és továbbhajtott

Horváth egy közös képpel búcsúztatta kiscicáját, ami mellé dühös üzenetet írt. Ha érdekel a fénykép és a szöveg, akkor kattints ide.

Fluor Tomi talált a tárolóban egy babát, ami tényleg teljesen úgy néz ki, mint ő kisgyerekként

Ez egy horrorfilm kezdete? A füleket nézve inkább a vége, de még az is stimmel a bábun

– olvasható Fluor Tomi legfrissebbb Insta-posztjában, amihez egy képet is mellékelt. A látvány tényleg elgondolkodtató: a képen látható babát mintha pontosan az ő gyerekkori arcáról mintázták volnaÍme.

Cristiano Ronaldo 100 ezer eurós ajándékot vett anyák napjára

Fotó: Denis Doyle/Getty Images

A portugál focista saját ízléséhez képest egy egészen visszafogott ajándékot vásárolt Maria Dolores Averiónak anyák napja alkalmából. Részletek itt.

Dér Heni bőgve beszélt arról, hogy mennyire nehezen bírja távol a családjától

Az énekesnőt a járvány miatt a lezárt határ választja el Vajdaságban élő rokonaitól, és ezt egyre rosszabbul viseli. Ebben a videóban te is megbizonyosodhatsz róla.

Mai nap hírei

Harmincnyolc koronavírusos beteg hunyt el keddre

demokrata.hu2 órája

Müller Cecília beismerő vallomása: gyalázatos a fideszes válságkezelés

ezalenyeg.hu5 órája

Az ok, amiért soha nem szabadna éhgyomorra kávét innod

joy.hu7 órája

Oldja meg holnapra, doktornő! – Egy fiatal, kisgyerekes kórházi orvos egy napja

wmn.hu16 órája

Ritka és látványos jelenséget fotóztak Galyatetőn vasárnap reggel

szeretlekmagyarorszag.hu18 órája

Bruce Willis visszatért John McClane-ként

hamuesgyemant.hu18 órája

Mindent ledobott magáról a gyönyörű plus-size modell

eletforma.hu19 órája

Nincs több vita: ő Keanu Reeves szerelme! - Berlinben csípték el őket!

femcafe.hu19 órája