Kiderült, miért adták fel az Ázsia Expresszt a Liu testvérek

Startlap - Startlap
Hódi Pamelának lebénult az arca a botoxtól. Gáspár Evelin áttetsző ruhában pózol. Wichmann Tamás küzd a rákkal. Havas Henrik elárulta, miért tűnt el a képernyőről. Heti bulvárösszefoglaló.

A két olimpiai bajnok elmondta, miért adták át a folytatás lehetőségét az Ázsia Expresszből amúgy kieső Gáspáréknak

Az Ázsia Expressz hajszajátékában utolsóként végzett Gáspár Evelinnek és Zsoltnak egyelőre mégsem kell elhagynia a műsort, mert a Liu testvérek önként visszaléptek a küzdelemtőlHa érdekel, miért döntöttek így az olimpikonok, olvasd el ezt a cikket.

Bochkor Gábor elmondta, milyen a viszonya most Várkonyival, és azt is, mi miatt van teljesen kiakadva néhány exére

MTI Fotó: Beliczay László

Bochkor Gábor nyilatkozott arról, milyen a kapcsolata az exeivel. Ebből több érdekes dolog derült ki: egyrészt az, hogy néhány volt barátnőjével kifejezetten jó viszonyban van, de Várkonyi Andrea egy külön történet, valamint azt is kifejtette, hogy van pár ember a múltjából, akiknek a viselkedése totálisan felháborítja őt. Ha érdekel, mit mondott Bochkor, és mi az, amitől ennyire kiakadt, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hódi Pamelának lebénult az arca a botoxtól

Hódi Pamela kissé sokkolta a többieket, amikor az Ázsia Expressz egyik feladata során képtelen volt összeráncolni a homlokát. Muszáj volt beismernie, hogy botoxolt. Az igazán különös az egészben az, ahogy ezek után a kezelésről beszélt. Hódi elmélkedését a botoxról a lenti cikkben olvashatod.

Kelemen Anna pucéran próbálja izgalmasabbá tenni a választásokat

Már nem lepődünk meg azon, amikor Kelemen Anna belibben a politika világába, hiszen legutóbb az is felmerült, hogy a “szeretkezz, ne háboruzz” mottó égisze alatt függetlenként indul. Ettől függetlenül mindenkinek meleg szívvel ajánljuk, hogy tekintse meg Annácska mostani próbálkozását is, ugyanis éppen pucéran buzdít egy játékra, amellyel izgalmat csempészne az önkormányzati választásba. A folytatásért ezt a cikket nézd meg.

Gáspár Evelin egyre bevállalósabb

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Gáspár Evelint egy magazin fotózta nemrég, a fotózásról pedig most posztolt egy képet Instagramjára a celeb, így végre mindenki megnézheti őt, ahogy terpeszállásban mutatja meg az áttetsző ruháját egy halom falról leomló rózsa előtt.

Hihetetlen csalási ügyben jelent meg Sváby András neve

Egy magát Patrick Illacnak nevező férfi az ATV műsorvezetőjének fotóival készült internetes oldallal és egy Sváby arcképével ellátott személyi igazolvánnyal élt vissza töb esetben. A probléma sokkal több, mint egy áloldal okozta kellemetlen helyzet, Finnországban ugyanis már rendőrségi ügy van a csalásból, Sváby is rendkívül komolyan veszi. Részleteket az alábbi cikkben találsz.

Wichmann Tamás nyíltan vallott arról, hogyan küzd a rákkal

A 71 éves kilencszeres világbajnok kenus az alábbi cikkben őszintén mesél arról, hogyan harcol a rákkal.

Tóth Gabi a gyönyörű terhesfotóival mindenkit vastagon kárpótol, aki esetleg hiányolja őt a színpadról

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A holnap rólad szól 🥳csekkold az instámat 😏😁🐥☝🏻💋💋 #aboutyou #reklam #holnap😊 @aboutyou_hu #aboutyouhungary

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi áprilisban jelentette be terhességét, és egyúttal azt is, hogy hanyagolni fogja a fellépéseit. Szerencsére azonban az Instagramot ő is és Krausz Gábor egyaránt továbbra is serényen kezeli, amelynek köszönhetően csodaszép terhesfotókkal kompenzálja személye hiányát. A képeket a lenti cikkben nézegetheted.

L.L. Junior könnyek között adott exkluzív interjút kisfia haláláról

L.L. Junior mélyen megrendülve, a sírással küszködve exkluzív interjút adott a Tények Plusznak hároméves kisfia, Dávidka tragikus haláláról. A riportban nagyobbik fia, Lacika is megszólal. A felvételen kívül az alábbiakban azt is megnézheted, mit reagált a zenész volt felesége arra, hogy pszichológiai vizsgálatnak vetné őt alá L.L. Junior.

VV Zsuzsu bemutatta Melindát, a 35 éves, halmozottan sérült nővérét, akiről még sosem beszélt

Nem vagyok vöröskereszt

– indokolta korábban VV Zsuzsu azt, miért nem szeretne adakozni a nyereményéből. Ehhez képest mégis eljuttatott egy szervezetnek egy nem is olyan kicsi összeget, és így kiderült, hogy van egy halmozottan sérült nővére. A lenti linkre kattinva egy videót találsz, amelyben megismerheted Zsuzsu testvérét.

Havas Henrik elárulta, miért tűnt el a képernyőről

MTI Fotó: Kovács Tamás

A NőComment! vendége volt Havas Henrik, és ez két dolog miatt érdekes: egyrész hozta a szokásos formáját, vagyis igen érdekes hangulatban telt a műsor, másrészt pedig kiderült, miért tűnt el a tévénézők kíváncsi szemei elől. Kattintás után videós részleteket találsz az adásból, de ha csak el akarod olvasni a lényeget, arra is lesz lehetőséged.

 

Ha esetleg lemaradtál volna a hét legérdekesebb közéleti híreiről, akkor most pótolhatod

Nem kell semmi mást tenned, csak ide kattintanod!

Ez is érdekelhet

képcím

Országváltást kezdeményeztek a Liu testvérek

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt