Kiemelt Hírek 2019. november 24.

Kiderült, mennyibe került Erdogan védelmének biztosítása

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 24.
A Momentum megkérdezte a BRFK-tól, hogy mennyit költöttek a török elnök látogatására, ami megbénította a főváros életét. Esti hírösszefoglaló.

A BRFK elárulta, mennyi pénzt költöttek Erdogan védelmének biztosítására

Recep Tayyip Erdoğan török elnök november eleji látogatása után a Momentum alelnöke és EP-képviselője, Donáth Anna közérdekű adatigénylést nyújtott be a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz, hogy kiderítse, mennyibe került az adófizetőknek a Budapest életét megbénító találkozó. A BRFK pedig válaszolt, íme az összeg.

Nagyon megdrágult a téliszalámi, kiderült mi áll az áremelkedés hátterében

Nemcsak a téliszalámi, hanem a sertéspárizsi és a gyulai jellegű szárazkolbász kilós ára is megnőtt. Pontos számokat és a jelenség okát ebben a cikkben találod.

Zente édesanyja videón mutatta meg, hogyan fejlődik a kisfiú

És azt is elmesélte, hogy érzi magát az új lakásban Zente. Az országos összefogással megsegített beteg kisfiúról készült felvételt itt nézheted meg.

A váci önkormányzat inkább felmondja a szerződést, de nem kell neki a Fidesz sportcsarnoka

Az immár ellenzéki vezetésű településnek Matkovich Ilona polgármester szerint egész más dolgokra kellene a pénz. Erről a városvezető a Facebook-oldalán írt, teljes bejegyzését itt olvashatod el.

Videón, ahogy két kamionos kíméletlen elállja egy Mercedes útját az M1-esen

30 év házasság után ipari mennyiségű gyógyszerrel hidegvérrel kivégezte a férjét egy győri nő

Fotó: Law/Evening Standard/Getty Images

Arról, hogy miért és hogyan követte el a gyilkosságot az asszony, itt írnak bővebben.

Így lett két jordán pénzváltó pár évtized alatt a NER kitüntetett milliárdosa, akiknek már a nevét is örökre belevésték Budapest fölé

A belváros egy elfeledett szecessziós gyöngyszemének falán tűnt fel Zuhair Awad és Szamir Hamdan neve. A két vállalkozó a napjainkban már tizenkét szállodát kezelő Mellow Mood Hotels feje, de idáig hosszú út vezetett: a nyolcvanas években Jordániából ösztöndíjasként érkezett fiatalemberek karrierje pénzváltóként, illetve textilkereskedőként indult, innen nőtték ki magukat a NER által támogatott fajsúlyos milliárdosokká. Hogyan történt mindez, és miként kerülhetett fel a nevük az egyik legszebb pesti épület homlokzatára? Erről szól ez a cikk.

Antiszemita plakátok jelentek meg két indexes újságíróról

Miklósi Gábort és Dezső Andrást ábrázolják a plakátok, akik ellen célzott kampány zajlik egy hete a kormánymédiában és a kormánnyal feltűnően jó viszonyban lévő Mi Hazánk párt köreiben. Erről ide kattintva olvashatsz el minden részletet, továbbá a plakátokat is megtekintheted.

Ez a 20 szakma szélsebesen robog a kihalás felé

Fotó: Hulton Archive/Getty Images

Az amerikai statisztikai hivatal legújabb munkaerőpiaci prognózisa alapján a Business Insider állította össze az erre a linkre kattintva elérhető listát a kihalófélben lévő munkakörökről.

Esős napok jönnek

A jövő hét közepétől egy melegfrontnak köszönhetően átalakul időjárásunk. Minderről részletesen itt tájékozódhatsz.

Keresés az oldalon