Erre költött nyolcmilliót a Black Fridayen egy magyar

Startlap - Startlap
Az idei novemberi árleszállítások során volt valaki, aki nagyon nem aprózta el a vásárlást. Vasárnapi lustálkodós hírösszefoglaló.

Mutatjuk, mire költött nyolcmillió forintot egy magyar vásárló a Black Fridayen

Igen, jól látod, valaki tényleg ennyi pénzért rendelt az interneten az amerikai mintára itthon is meghonosodott nagy novemberi akciózások idején. Ha kíváncsi vagy, mit vásárolt, illetve mire költenek általában a magyarok a Fekete Pénteken, akkor ide kattints.

“Nem igazán érdekelt, hogy mi lesz holnap. És ez rögtön átsegít bármilyen úgynevezett problémán” – hazatért Gyuri, a 63 éves közgazdász, aki egy perui börtönben ült évekig kokaincsempészés miatt

Gyuri egész életében jómódú vállalkozó volt, azonban pénzügyi mélyponton elvállalta, hogy kokaint csempésszen Peruból Európába. Miután elkapták, több mint három és fél éven át raboskodott egy olyan perui börtönben, amelyet száz ember számára építettek, de ezer fogvatartottat zsúfoltak be. Tíz év telt el azóta, és Gyuri most hazatért Budapestre. Itt egy vele készült interjút olvashatsz, amelyből megismerheted a regénybe illően kalandos történetét.

Közel ezer férfi ad DNS-mintát, hogy pontot tegyenek egy 23 évvel ezelőtti brutális gyerekgyilkosságra

A 11 éves Claudia Ruf holttestére borzalmas körülmények között 1996-ban találtak rá, és most először van remény arra, hogy azonosítsák az emberölés elkövetőjét. A felkavaró esetről, valamint arról, hogyan bukkannának a nyomozók több mint húsz év után a gyilkos nyomára, itt írnak bővebben.

Kulcsár Edina őszintén vallott második terhességéről

Ha érdekel, mit mondott a korábbi szépségkirálynő, akkor ezt a cikket nézd meg, ahol videót is találsz a nyilatkozatáról.

A globális felmelegedésnek köszönhetően meg kell barátkoznunk a téli legyekkel

Legyek télen? Igen, egyre több lesz. A jelenséget dr. Soltész Zoltán biológus, az Ökológiai Kutatóközpont és a Magyar Természettudományi Múzeum kutatója magyarázza el ebben a cikkben.

Kvíz: felismered az elmúlt évtized legnézettebb magyar klipjeit egy képkockából?

Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Ma már szinte kizárólag online követjük a videóklipeket, elsősorban a YouTube-on, így jól követhető, melyek a legnézettebb zenei videók. Erre a linkre kattintva egy olyan kvízzel teheted próbára tájékozottságodat, amely a legtöbbet lejátszott – minimum 20, de inkább 30 milliós nézettség feletti – hazai klipekről szól. Ezekből vágtak ki egyetlen, jellegzetes képkockát, neked pedig nincs más dolgot, mint megtippelni a címet és az előadót.

Ezek voltak az ötöslottó nyerőszámait

A 47. héten 2 milliárd 490 millió forint volt a tét, a nyertes számokat itt ismertetik.

A magyar művészek egyik kedvenc települése, ahová mindenkinek visszahúz a szíve

Hallottál már Martélyról? Ez egy 1300 lelkes település a Holt-Tisza ágánál, Hódmezővásárhelytől alig tíz kilométerre. Egy olyan hely, amelyet nem csak nyáron, de télen is érdemes felkeresni turistaként. Miért olyan izgalmas ez a falu? Ebből a cikkből kiderül.

Így viselkednek a csillagjegyek, amikor már nem boldogok

Fotó: Orlando /Three Lions/Getty Images

Sok párkapcsolat során csak későn derül ki, hogy a felek már nem érzik jól magukat, és akár éveket is eltöltenek így egymás mellett. Az asztrológia tanainak követői szerint a horoszkóp alapján könnyen leleplezhető párunk elégedetlensége: ebben a cikkben kifejtik, mik az egyes csillagjegyek esetén a boldogtalanság biztos jelei.

Ez is érdekelhet

képcím

Pierrot: Oláh Ibolya nem mond igazat

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...