Kiderült, kik lesznek a Retro Rádió műsorvezetői

Ismét van országos lefedettségű rádió hazánkban, június 15-étől egész Magyarországon fogható a Retró Rádió.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-15 14:05

Másfél éve, 2016 novemberében hallgatott el az országosan fogható Class FM, az azóta eltelt másfél évben egyetlen rádió sem működött teljes lefedettségben. Ezt az űrt tölti ki a Retro Rádió, amely június 15-től országos frekvenciát kapott. A korábbi regionális rádió a 60-as évektől a 90-es évekig játssza a legnépszerűbb slágereket, a napi munkában pedig már jól ismert és népszerű műsorvezetők működnek közre – olvashatjuk a Life.hu-n.

A Retro Rádió nem csak a zenei kínálatával próbálja majd a rádió mellé csalogatni a 30-40 évvel ezelőtti hazai és külföldi zenék szerelmeseit, de a műsorokban is vendégül látják azokat a zenész- és énekeslegendákat, akik meghatározták a múlt évszázad második felének zenei életét.

A Retro Rádió reggeli műsorát Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket 10 órától Leirer Tímea követi. Hétköznap délután 16.00 és 21.00 óra közt kívánságműsorral, információval és programajánlókkal várja a hallgatókat Dénes Tamás. Hétköznap esténként 21.00 órától a Sztársáv című műsorban beszélget a legnépszerűbb közéleti személyiségekkel, péntek és szombat este pedig a RetroParty című műsorban az elmúlt évtizedek legnagyobb zeneszámait pörgeti DJ Dominique. Vasárnap délutánonként speciális retró slágerlistával jelenktezik Klamacsek Krisztián, a késői órákban pedig Nyerges Izabella szolgáltatja a legjobb retró zenéket az éjszakai hallgatóknak.

IDE kattintva olvasható, hogy a nagyobb városokban mely frekvenciákon érhető el a rádió.

Mai nap hírei

Az alábbi 3 csillagjegy nem képes titkot tartani - És van 3, akik örökre megőrzik őket

joy.hu9 órája

Jönnek a fagyok

agroinform.hu10 órája

A 6. kihalási hullám most zajlik, akkor is ha sokan tagadják

koponyeg.hu11 órája

Neked vajon hány éves a lelked? Tűpontos jellemzést ad rólad

femcafe.hu13 órája

Egy nyolcassal üzent a Bayern, a BVB U-21-es támadókkal üldözne, Gulácsiéknak Werner pótlása lesz a kulcs - indul a Bundesliga

eurosport.hosszabbitas.hu16 órája

Aránytalanul nő a koronavírus fertőzöttek száma

napidoktor.hu17 órája

Tizenkétezerhez közelít az aktív fertőzöttek száma, hat honfitásunk hunyt el

demokrata.hu18 órája

Magyarország új konyhafőnöke: egy venezuelai fiú

eletforma.hu19 órája