12 év után először fotózták Bridget Fondát: nem lehet ráismerni

Startlap - Startlap
A 84 éves Jane Fonda jobb formában van, mint 58 éves unokahúga. Vasárnapi bulvárösszefoglaló.

12 év után először fotózták Bridget Fondát: nem lehet ráismerni

A világhírű Fonda család 58 éves tagja 20 éve felhagyott a filmezéssel, legutóbb 2009-ben jelent meg a nyilvánosság előtt Quentin Tarantino premierjén. Míg nagynénje, Jane Fonda 84 évesen is azon ügyködik, hogy úgy nézzen ki, mintha sikerült volna megállítania az időt, Bridget Fonda mintha teljesen elhagyta volna magát, és tényleg radikális változáson ment keresztül. Fotók.

Hajdú Péter menyasszonya megmutatta a babaszobát: “Tele vagyok félelemmel”

Láng Eszter mindent előkészített már, amire a születendő gyermekének szüksége lehet, és a feladatokból Hajdú Péter is kivette a részét: “az utolsó kis zokniról is volt véleménye”. A kismama ennek ellenére nagyon aggódik, de párja lelkileg is igyekszik támogatni őt. Ha kíváncsi vagy Hajdú Péterék babavárási izgalmaira, akkor erre a linkre kattints.

Horváth Gréta utoljára nyilatkozott válásáról: “Legyünk már ezen túl, és mindenki hadd élhessen boldogan”

Ugyan randizni jó ideig nem fog, a “magány nem szerepel a szótárában”, sok terve van, és mindenkinek “őszinte szívéből” kíván egy boldog életet – mert “mindenkinek jár a boldogság”. Horváth Gréta otthonában fogadta a TV2 stábját, és hangsúlyozottan utolsó alkalommal beszélt a botrányossá fajult válásáról. Riport.

A Dal 2022: a Ruby Harlem & Roy és Sándor Szofi nyerte az első válogatót

Szombat este lement az első előválogató, amelynek során 10 sláger közül választotta ki a legjobbakat a zsűri, illetve egy előadót a közönség is az elődöntőbe küldhetett. Ebben a cikkben belehallgathatsz a három legjobbnak ítélt szerzeménybe, és kiderül, kik azok, akiknek nem sikerült a továbbjutás.

A kokainfüggő szakács és a jó kislány: ismerd meg Károly herceg mostohagyerekeit

Hugo Burnand/Pool/Getty Images

Tom Parker-Bowles és Laura Lopes Károly herceg második felesége, Kamilla, és az ő első férje, Andrew Parker-Bowles gyermeke. Mindketten kicsik koruk óta ismerik Károlyt, és jó kapcsolatot ápolnak vele, rangot azonban nem kaptak. Miközben Laura alapvetően visszafogottan él, és 2006 óta házas, Tom hiába lett tékozló fiúból sikeres gasztronómiai szakember, a sors nem kímélte őt. Bővebben.

Az 57 éves DJ Dominique és 19 évvel fiatalabb felesége újabb gyereket szeretnének

Sőt, akár rögtön kettőt, ugyanis Kinga családjában nem ritka az ikerterhesség. A fizika tanárból lett lemezlovas és ifjú neje családbővítési terveiről itt írnak.

Késely Ajna: Kezdtem egyes emberek miatt megutálni az úszást

A nyári olimpia után otthagyta Turi Györgyöt és a Kőbánya SC-t, fél éve Bernek Péter oldalán készül a BVSC-nél Késely Ajna, aki a 2021-es évet borzalmasnak, egyben gyönyörűnek és tanulságosnak nevezte. Bővebben.

Tízszeres áron kelt el a Diana-portré a lesütött szemű hercegnéről

Nelson Shanks 1994-es Diana walesi hercegné című festménye 65 millió forintnyi dollárért talált gazdára. Az alkotás Diana egész alakos portréjának előtanulmánya, amelyhez a hercegné 35 órán keresztül állt modellt. Íme a kép és a további részletek.

Cristiano Ronaldo felhőkarcolóra vetítette ki születésnapos barátnője képeit

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

A portugál labdarúgó Dubaj legmagasabb épületét választotta ki, így a 828 méteres Burdzs Kalifa tekintélyes méretű homlokzatán jelent meg Georgina Rodríguez gigantikus arcképe. A különleges születésnapi meglepetésről videó készült.

Milyen férj lesz a szerelmedből? A csillagok már tudják

Az asztrológusok szerint párod születésének időpontjából kiolvashatod a jövőt. Házassági horoszkóp.

(Címlapkép: TriStar/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...