Kiakasztotta a bozontmétert Serena Williams szemöldöke, de ő magasról tesz rá

Az Instagram népe neki is esett, mi több le is lemedvézték.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-18 15:24

Fotó: Europress / Mehdi Taamallah/NurPhoto

Serena Williams teniszcsillag azon kevesek közé tartozik, akik reggel úgy ébrednek, hogy a szemöldökük a helyén van. Ébredés után aztán gyorsan összeszedi magát, mert nemrég született kislánya, Olympia mellett se szeretne ellomposodni: minél hamarabb vissza szándékozik térni a teniszpályára. Egészségesen táplálkozik, sokat törődik magával, és újra edzeni kezdett.

A 36 éves Serenának határozott véleménye van divat és smink ügyben, saját szépségmárkával is rendelkezik. Ám amikor egy földi halandó rápillant az Instagram-profiljára, nem a helyes anyukát és bájos gyermekét, a 23 Grand Slam-trófeát nyertes sportolót, vagy a belevaló üzletasszonyt veszi észre először, hanem egy bozontos szemöldököt.

A végletekig mesterséges szemöldökök korában ez furcsán hat. Vad és természetes. Mint Serena maga. Az instagram népe neki is esett, lemedvézték, ajánlgatták, hol és hogyan gyantáztasson, és egyéb durván sértő és személyeskedő hozzászólásokra ragadtatták magukat.

Mi ebből a tanulság? Serena Williams maga dönti el, mit tesz a testével, és köszöni szépen, nincs szüksége tolakodó tanácsokra idegenektől. Annál is inkább, mivel úgy tűnik, terebélyesen bozontosodó szemöldöke őt egyáltalán nem zavarja. Serena példát ad a nőknek, hogy legyenek büszkék a saját adottságaikra, és ne törődjenek rosszindulatú ismeretlenek gáncsoskodásával, akik abban lelik örömüket, hogy másokat minősítenek vagy bántanak meg.

Mindenki a szemöldökömön viccelődik egy ideje. Nekem semmi bajom vele, hadd nőjön. Egy éve nem gyantáztattam, de nem is hiányzik, jól érzem magam így

– mondta a teniszsztár a People Style magazinak.

Mai nap hírei

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu3 órája

Kocsis Máté bemondta a Kossuth Rádióban, hogy a baloldal képtelen az összefogásra

168ora.hu7 órája

Bevetésre indulnak a törzscsuklós nehéztraktorok

agroinform.hu7 órája

A jövő vonata robog Ausztriában

koponyeg.hu7 órája

50.000 Ft alatti bomba ajánlatok a hétvégére – Ne maradj le!

gsmring.hu8 órája

Kedvezőbb közlekedési feltételek a Balaton és a főváros között

balaton.hu8 órája

Rövid élet után gyors búcsú Mercedes X-class

gepmax.hu9 órája

5+1 dolog, amiről nem is gondolnád, de a szüleidtől örökölted

joy.hu11 órája