Kiemelt Hírek 2018. június 18.

Kiakasztotta a bozontmétert Serena Williams szemöldöke, de ő magasról tesz rá

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 18.
Az Instagram népe neki is esett, mi több le is lemedvézték.

Serena Williams teniszcsillag azon kevesek közé tartozik, akik reggel úgy ébrednek, hogy a szemöldökük a helyén van. Ébredés után aztán gyorsan összeszedi magát, mert nemrég született kislánya, Olympia mellett se szeretne ellomposodni: minél hamarabb vissza szándékozik térni a teniszpályára. Egészségesen táplálkozik, sokat törődik magával, és újra edzeni kezdett.

A 36 éves Serenának határozott véleménye van divat és smink ügyben, saját szépségmárkával is rendelkezik. Ám amikor egy földi halandó rápillant az Instagram-profiljára, nem a helyes anyukát és bájos gyermekét, a 23 Grand Slam-trófeát nyertes sportolót, vagy a belevaló üzletasszonyt veszi észre először, hanem egy bozontos szemöldököt.

A végletekig mesterséges szemöldökök korában ez furcsán hat. Vad és természetes. Mint Serena maga. Az instagram népe neki is esett, lemedvézték, ajánlgatták, hol és hogyan gyantáztasson, és egyéb durván sértő és személyeskedő hozzászólásokra ragadtatták magukat.

Mi ebből a tanulság? Serena Williams maga dönti el, mit tesz a testével, és köszöni szépen, nincs szüksége tolakodó tanácsokra idegenektől. Annál is inkább, mivel úgy tűnik, terebélyesen bozontosodó szemöldöke őt egyáltalán nem zavarja. Serena példát ad a nőknek, hogy legyenek büszkék a saját adottságaikra, és ne törődjenek rosszindulatú ismeretlenek gáncsoskodásával, akik abban lelik örömüket, hogy másokat minősítenek vagy bántanak meg.

Mindenki a szemöldökömön viccelődik egy ideje. Nekem semmi bajom vele, hadd nőjön. Egy éve nem gyantáztattam, de nem is hiányzik, jól érzem magam így

– mondta a teniszsztár a People Style magazinak.

Keresés az oldalon