Két napig kóborolt az erdőben a hároméves kisfiú, aki azt mondja: egy barátságos medve vigyázott rá

Startlap - Startlap
A gyermeknek szinte kutya baja sem volt, pedig a szélsőséges időjárás miatt még a mentőakciót is fel kellett függeszteni.

A hároméves észak-karolinai Casey Hathaway két éjszakát töltött a fagyos hidegben egy erdőben, mire végre sikerült a mentőcsapatoknak megtalálni az eltűnt gyermeket. A kisfiú azt mondja, egy barátságos medve egész idő alatt vele volt – írja a Guardian.

Casey kedden még nagymamája kertjében játszott barátaival, onnan azonban nem tért vissza a házba a többiekkel. Százak indultak a keresésére, de végül csak csütörtökön találták meg az átfagyott fiút, aki felakadt egy tüskés bokorra. Casey néhány karcolással megúszta a veszélyes kalandot, és megmentőitől csak vizet kért, meg az anyukáját. 

Hogy igaz-e Casey medvés története, az mindenki számára rejtély, ő ragaszkodik az álláspontjához, hogy a nagytestű ragadozó oltalmazta őt. A kisfiú nagynénje szerint a jóisten küldött Casey mellé egy barátot, mert igenis történnek csodák.

A rendőrség “igazi túlélőnek” nevezte a fiút, aki hároméves kora ellenére sikeresen megúszta a két napot teljesen egyedül, miközben a mostoha időjárási viszonyok miatt még a mentést is fel kellett függeszteni.

Ez is érdekelhet

képcím

Trágár rapszám a háttérzenéje Szentkirályi Alexandra...

képcím

Térképre rajzolták, mi fog történni a bolygóval a...

képcím

Egy jó hír, meg egy rossz hír: nekik lesz kötelező az oltás;...