Keleti Andrea: Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

Startlap - Startlap
Amikor a táncművészből a Hal a tortán forgatásán kibukott a váratlan őszinteség, Zsidró Tamás figyelmeztette, hogy veszik a kamerák. Keleti Andrea végül egy közlemény kiadására kényszerült. Bulvárösszefoglaló.


TV2

Keleti Andrea: Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?

Amikor a táncművészből a Hal a tortán forgatásán kibukott a váratlan őszinteség, Zsidró Tamás figyelmeztette, hogy veszik a kamerák. Keleti Andrea végül egy közlemény kiadására kényszerült az incidens miatt. Bővebben.

Béres Alexandra és Kollányi Zsuzsi megmutatták, hogyan vásárolnak karácsonyra pazarlás nélkül

Sem az énekesnő, sem a fitneszedző nem viszi túlzásba az ünnepi ajándékok ügyét, de mindketten más trükköt alkalmaznak. Ha kíváncsi vagy Béres Alexandra és Kollányi Zsuzsi karácsonyi kulisszatitkaira, akkor itt folytasd az olvasást.

Senkinek sem tűnt fel, de Bereczki Zoltán és Bata Éva már férj és feleség

Bereczki állítása szerint nem akart titkolózni, már egy ideje feleségeként hivatkozik gyermeke anyjára. A házasságot pedig Bata Éva kezdeményezte. Bővebben.

Az Omega menedzsere megszólalt Kóbor Jánosról: “Nincs jó hangulat”

A koronavírussal kórházba került rocklegenda saját kérésére nem adnak ki pontos információkat állapotáról, Trunkos András diplomatikusan nyilatkozott. Részletek.

Erzsébet királynő már felállította fenséges, négy ember magas karácsonyfáját

Chris Jackson/Getty Images

A windsori kastélyban pompázó fenyőt roskadásig rakták díszekkel, a gótikus kialakítású belső térben egészen lenyűgöző látványt nyújt. Fotó.

Egy éve a mentőknél önkénteskedik Lady Dömper

A budapesti éjszaka koronázatlan királynője, a rendszerváltás óta transzvesztita előadóként működő Petróczi Zoltán az Országos Mentőszolgálatnak köszönheti életét, ezért hálából majdnem teljes állasban vállal ingyenes segítséget. Fotó és további részletek itt.

Wolf Kati: Inkább elszámolok öttel kevesebb koncertem lesz, de akkor se rakom ki a bugyimat a kirakatba

“Egy negyvenhét éves nőnek nehéz feladata, hogy a változókort elkezdje megélni és azt valahogy normálisan, méltósággal, új dolgokat találva élje meg. Egy negyvenhét éves nő sose lesz olyan szép, mint egy huszonhét éves, ezt el kell fogadni és nem is kell arra törekedni, hogy ugyanúgy nézzünk ki.”

Ahogy az a fentiekből is kiderül, Wolf Kati immár 47 éves, nyíltan vállalja ráncait, magánéletére viszont már igyekszik elrejteni. Az énekesnő a Nők filter nélkül adásában beszélgetett szépségről, egészségről, magamutogatásról, fiatalságról és öregségről. Íme.

Erdélyi Mónika számára nem kihívás okot találni a sírásra: kikészült a Farm VIP-től

A minap azért omlott össze, mert csapata túl lassan pucolta az árpát, majd az első farmgyűlés előtt, aztán közben is zokogott, különösebben világrengető magyarázatok nélkül. Videó.

Palik László interjút készített Schobert Larával: “Most szakítottunk a barátommal, eléggé elhagytam magam”

YouTube/Palikék Világa by Manna

A meglepően aktív új YouTube-csatorna, a Palikék Világa by Manna legújabb vendégeiként Schobert Norbi két gyermeke futott közösen Palik Lászlóval. A futás szó szerint értendő, Palik László sportolás közben beszélget interjúalanyaival. Norbika és Lara magánéletükről, az ismertség árnyoldalairól és családi tragédiáikról is meséltek. Interjú.

Kapócs Zsóka meseszép adventi koszorúkat csinál, ipari mennyiségben

Kapócs, akiről sokan azt sem tudják, hogy lakberendezési és dekorációs vállalkozása van, tavaly télen 560 órán át szorgoskodott a koszorúkkal. Saját mosonmagyaróvári üzletében mutatta meg, hogy milyen különleges, virágkötészeti tevékenységgel bővítette szolgáltatásait. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...

képcím

Először szólalt meg Kóbor János fia apja halála óta

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam