Kárász Róbert magázza lánya fiúit

Startlap - Startlap
A műsorvezető kíméletlen őszintesége miatt Anna sokáig vár, mire bárkit is bemutat neki.

Az ATV műsorvezetője nemrég egy lányával közös szelfit osztott meg Instagram oldalán. Ritkán tesz közzé ilyen képet, de Anna mostanában egyre gyakrabban jár be édesapjához, így adódott az alkalom.

“Örülök, ha sokszor látom Annát. Annak meg főleg, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem  (ahol másodéves) közel van a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványunk munkahelyéhez, a Premier Kultcaféhoz. Ő már állandó vendégnek számít nálunk” – kezdte a Borsnak a tévés.

A gyakoribbá vált látogatásokra nagy szükség van, mert máskor alig van idejük egymásra. “A minap szintén véletlenül futottunk itt össze, mondtam is neki, hogy milyen jó, hogy itt van a kávézónk, mert így legalább gyakrabban látjuk egymást. A hétvégi találkozások amúgy is egyre ritkábbak, mert beindultak a csajos programok, az egyetemi bulik. Hétköznap viszont a tanítás és az egyetem melletti alkalmi munka miatt minimális időnk marad egymásra” – vallotta be az édesapa.

Hogy vajon Anna mihez kezd az egyetem után az egyelőre még kérdés, de apukája szerint könnyen lehet, hogy az ő nyomdokaiba lép majd. “Még nem tudom mi mellett köt ki, mert több minden érdekli. Kiskorában sokszor magammal vittem a tévébe, így azt sem zárnám ki, hogy a televíziózásnál köt ki majd. Sokat beszélünk a szakmáról, tévét már nem nagyon néz, ő is ahhoz a generációhoz tartozik, akik az internetről tájékozódnak. Érdekli a filmes szakma, a dramaturgia, de a forgatókönyvírás is és most kezdik tanulni az egyetemen a vágást és filmezést is. Nem csodálnám, ha ezt is megszeretné, ugyanis gyakran lát engem is kamerával a kezemben” – mondta büszkén.

Annának természetesen már nem az apja az egyetlen férfi az életében. Viszont Kárász Róbert kíméletlen őszintesége nem könnyíti meg helyzetét, ahogy az sem, hogy apja nem szereti tegezni a fiúkat. “Mindig bemutatja a barátját, akivel jár. Persze nem azonnal, mert aki ismer kicsit, az tudja jól, hogy néha nehezen tartom magamban a véleményem, így a barátai is csak őszinteségre számíthatnak, aminek nem biztos, hogy mindig örül. Amitől viszont frászt kap, hogy eleinte magázom a fiúit. De mit tehetnék? A tegezés ebben a formában nem az én műfajom. Aztán persze egy idő után megadom magam, amikor nem bírom tovább Anna lányom zrikálásait” – vázolta a helyzetet a szigorú apuka.

Címlapkép: Instagram

Ez is érdekelhet

képcím

"A magyar egészségügy gyászol": elhunyt Svébis Mihály,...

képcím

Márki-Zay: Szijjártó Péter mondjon le!

képcím

A 8 hónapos terhes Török Réka férjhez ment 18 évvel idősebb...