Karácsony ingyenes teszteket akar, meg is jött Orbán válasza

Orbán Viktornak címzett személyesen levelet a főváros első embere, amire meg is érkezett a válasz a miniszterelnöktől. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-10 18:10

Kiemelt kép: Mohos Márton /24.hu

Karácsony nyílt levelet írt Orbánnak, amire már válasz is jött

Arról kérdezte egyebek közt a miniszterelnököt, mit tervez a tesztkapacitások bővítése és a hozzáférhető ingyenes tesztelés érdekében. Orbán Viktor vissza is jelzett ezzel kapcsolatban, válaszát itt olvashatod

30 bála szemetet vittek a Kossuth térre

Fotó: Járdány Bence /Greenpeace

30 bálányi összepréselt PET-palackot vitt ki a Greenpeace Magyarország a Kossuth térre, az Országház elé A miértre ide kattintva érkezik a válasz. 

Lantos Gabriella: A lélegeztetőgépek árából minden magyar állampolgárt tesztelhették volna

A Róbert Károly Magánkórház korábbi operatív igazgatója írt egy cikket azzal kapcsolatban, miként lehetett volna szerinte elkölteni a járványügyre szánt összeget megfelelőbben. Az írás errefelé érhető el. 

206 milliárd forintot csoportosít át a kormány, a gyerekvédelmi alap 30 milliót kapott

A szerdán kiadott friss Magyar Közlöny alapján a kormány határozata közel 206 milliárd forintot csoportosít át a kiürült Gazdaságvédelmi Alapból. A gyerekvédelmi alap meglepően keveset, míg a Magyar Honvédség rengeteg támogatást kap. Részletek

A legfőbb ügyész megvédte Szijjártó luxushajózását

Vadai Ágnes DK-s képviselő kérdésére válaszolva fejtette ki Polt Péter a véleményét a külügyminiszter jachtozásáról. Ha te is kíváncsi vagy a legfőbb ügyész okfejtésére, akkor csak egyet kell klikkelned.

Magyarország magasan vezeti az OLAF szabálytalansági listáját

Az Unió Csalás Elleni Hivatala csütörtökön közzétette az éves jelentést, ami Magyarországra nézve sajnos kiábrándítónak tűnik. A lehangoló számokat errefelé lehet elérni. 

Az öngyilkosság terén a Dél-Alföld az egyik legveszélyeztetebb régió az EU-ban

Az európai közösség államainak régiókra bontott öngyilkossági statisztikáit csütörtökön tette közzé az Eurostat. Egyelőre a 2017-es számok férhetőek hozzá, melyek ránk nézve igazán szomorúak. Bővebben ebben a cikkben lehet olvasni a témáról. 

Sztrájkra készülnek a Színművészeti dolgozói

Sajtótájékoztatót tartottak csütörtök délután a Színház-és Filmművészeti Egyetemet szeptember 1-jén elbarikádozó és elfoglaló hallgatók. Itt derült ki az is, hogy az SZFE dolgozói szerdán benyújtották sztrájkköveteléseiket a kormányhoz. Hogy mit is akarnak elérni, az innen azonnal megtudható.

Fekete-Győr András beszólt Orbán Viktornak

MTI/Krizsán Csaba

A Momentum elnöke azt nehezményezte, ami egyébként már hónapok óta az egyik legfeltűnőbb a magyar miniszterelnökkel kapcsolatban. Ha te is kíváncsi vagy Fekete-Győr szavaira, akkor ki ne hagyd ezt a cikket. 

Öt napja ül az autójában egy covidos román férfi

Mihail Popescu a hétvégén tapasztalta magán a betegség tüneteit, először az ízérzékelését és a szaglását vesztette el. Hogy mit is keres már napok óta a saját járművében, arról itt tudhatsz meg mindent.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu11 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu12 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu12 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu13 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu18 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu18 órája