Kiemelt Hírek 2018. december 20.

Judy: A szüleimnek elmondták, inkább a koporsómra gyűjtsenek, mintsem plasztikai sebészre

Startlap Kiemelt Hírek 2018. december 20.
A Groovehouse énekesnője ma már boldog családanyaként készülődik a karácsonyra kislányával.

Kis Judit, vagyis Judy hét évvel ezelőtt adott életet kislányának, Majának. Azóta újra fontos eseménnyé vált az életében a karácsony, amit most is lelkesen várnak – írja a Blikk a Star magazin riportja alapján. De a december Judy számára az ünnep mellett súlyos autóbalesetéről is szól: idén éppen húsz éve, hogy majdnem belehalt egy közlekedési balesetbe.

Az az igazság, ha felnő az ember, a karácsony afféle szükséges rosszként van jelen az életében. Hét éve viszont egy apró csoda, Maja visszahozta az igazi szeretet ünnepét az életünkbe

– fogalmazott az énekesnő. Maját nemcsak a Jézuska, hanem egy angyalka meglátogatja, sőt, a kislány a születésnapját is decemberben ünnepli, így az év végén elárasztják őt az ajándékok.

Az angyalka meglepetésajándékai, amiket az adventi zsebek rejtenek, motiváló hatással vannak Majszira: jobb iskolai teljesítményre törekszik, és sokkal lelkesebb a mindennapokban is

– meséli Judy, aki nemrégiben találkozott a húsz évvel ezelőtti sorsfordító pillanat két fontos szereplőjével.

Két három hónappal ezelőtt váratlanul összefutottam azzal a mentőssel és tűzoltóval, aki megmentette az életem. Csukva volt a szemem félholtan szedtek ki a kocsiból, és kőkeményen küzdöttem azért, hogy visszakapjam önmagam. (…) A balesettel majdnem véget ért az életem. De azt kell mondanom, én megéltem azt, amiről sokan csak beszélnek: van élet a halál után. A kórházban fekve nem tudtam reagálni a hallottakra, de a szüleimnek elmondták: inkább a koporsómra gyűjtsenek, mintsem plasztikai sebészre, mert nagyon kevés esélyem van a túlélésre.

Keresés az oldalon