Kapott egy második esélyt az élettől

Startlap - Startlap
Judy, a Groovehouse énekesnője ma ünnepli születésnapját.

Megjárta a poklok poklát is Kis Judit, akit a legtöbben Judyként ismernek.

A Groovehouse énekesnője 1995-ben tűnt fel a Pop-rock Fesztiválon, majd 1998 októberében csatlakozott a zenekarhoz, amellyel ismert lett. Pedig nem sokon múlt, hogy másképpen alakuljon, mivel még abban az évben, december 14-én súlyos balesetet szenvedtek. A zenekarral utaztak, amikor autójuk egy kamionnal ütközött.

Judy életéért egy hónapon keresztül küzdöttek az orvosok, csaknem minden csontja (lapockája, válla, szeméremcsontja, csípőcsontja, bordája, bal csuklója) eltörött, szájpadlása leszakadt, bordája átszúrta a tüdejét, ám elképesztő akarásának és az orvosok munkájának köszönhetően túlélte a szörnyű balesetet. Arcát rengeteg műtéttel tudták helyrehozni, de egykori vonásait nem kapta vissza.

Nagyon hosszú időn át azt hittem, hogy ez csak egy rossz álom, amiből ha fölébredek, és belenézek a tükörbe, megnyugszom. De mindennap fel kellett ébrednem, és hiába néztem a tükörbe, rá kellett döbbennem, ez megtörtént velünk, és nem álmodtam. Két hónapot voltam kórházban. Egy hónap azzal telt, hogy nem hittem el, ez megtörtént, aztán jött az önsajnálat is. Aztán megpróbáltam a pozitív oldalát nézni, és nyilván megtaláltam, különben nem ülnék itt és nem lennék boldog ember. Feküdtem olyan betegekkel, akik halálos betegek voltak, és várták a véget. Akkor arra gondoltam, milyen szerencsés vagyok, mert bár nincs arcom, nem nézek ki jól, harmincnyolc kiló vagyok, nem tudok járni, nem tudom, képes leszek-e rá, lesz-e új arcom, de még élek, és kaptam egy új lehetőséget az élettől

– mesélte korábban Judy a FEM3 csatornáján Joshi Bharatnak.

A mai napig 36 operáción esett át, ám élete végéig korrekciós műtétekre kell járnia. A fényekre, a hidegre, a melegre még most is érzékeny a bőre.

Balesete azonban csak erőt adott neki, miután felépült egymás után érte el a sikereket, megnyerte a Popcorn-díjat, az Arany Zsiráfot, a Viva Cometet és a Bravo Otto-díjat is, miközben olyan slágereket készített a Groovehouse-al, mint a Vándor, a Hajnal, a Ha újra látom, vagy a Hol vagy nagy szerelem?.

2011-ben aztán összeházasodott szerelmével, Molnár Balázzsal, és megszületett bájos kislányuk, Maja. 

Judy pedig október 30-án, vagyis éppen ma ünnepli 44. születésnapját. Isten éltesse nagyon sokáig!

A Groovehouse pedig hamarosan két évtizedes fennállását ünnepli, melyet egy hatalmas bulival fognak emlékezetessé tenni november 9-én, az Akváriumban. A töretlen népszerűségüket pedig mi sem jelzi jobban, minthogy minden jegy elővételben elkelt a telt házas eseményre.

Itt pedig már mutatjuk is a jubileumi videót, mely végigkíséri a zenekar elmúlt 20 évét!

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor

képcím

Magyar busz ütközött egy kamionnal Szlovákiában

képcím

Beomlott egy gyalogoshíd Finnországban, sok a sérült