Judit Stohl Andrásnak adta az első csókját

Startlap - Startlap
A műsorvezető a Piramis című vetélkedőben találkozott ismét gimnáziumi osztálytársával, akit még a magasságkülönbség sem zavart.

Stohl András még a gimnáziumban jött össze Judittal egy házibuliban – írja a 24.hu. Hosszú ideje nem látták egymást, ám a Piramis című műsor tegnapi adásában ismét találkoztak.

“Amikor felkészülök az adásokból, látom, hogy a játékosok milyen sztorikat mesélnek el magukról, és én is kikerekedett szemekkel olvastam, hogy Juditnak én voltam az első csók az életében. Gimnazista fejjel ezt fel sem fogtam. Ahogy olvastam a történetet, beugrott a buli” – mondta a Borsnak Stohl András, a műsor vezetője.

Judit azóta férjes asszony, ám a történtekre jobban emlékszik.

“Gimnázium első osztályában házibuliba voltunk hivatalosak – mondta Judit, aki játékosként szerepelt a vetélkedőben. – Egy szobában ültünk, és akkor történt. Haverok voltunk, de tetszett nekem, és nem zavart, hogy alacsonyabb. Bár az én már akkor 185 centiméteres magasságom mellett valóban kissé alacsonynak tűnt. A dologból nem lett semmi, de az első csókról ő jut eszembe, és úgy emlékszem, nagyon jól csókolt.”

Ez is érdekelhet

képcím

Kulka János felkavaró interjút adott: "Annyira jó színész...

képcím

Malek Miklós megtörte a csendet: szereti a feleségét, mégis...

képcím

Megszületett a döntés Vitray Tamás balesete ügyében: meggyőzte...