Judit Stohl Andrásnak adta az első csókját

A műsorvezető a Piramis című vetélkedőben találkozott ismét gimnáziumi osztálytársával, akit még a magasságkülönbség sem zavart.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-05 12:18

Fotó: Facebook

Stohl András még a gimnáziumban jött össze Judittal egy házibuliban – írja a 24.hu. Hosszú ideje nem látták egymást, ám a Piramis című műsor tegnapi adásában ismét találkoztak.

“Amikor felkészülök az adásokból, látom, hogy a játékosok milyen sztorikat mesélnek el magukról, és én is kikerekedett szemekkel olvastam, hogy Juditnak én voltam az első csók az életében. Gimnazista fejjel ezt fel sem fogtam. Ahogy olvastam a történetet, beugrott a buli” – mondta a Borsnak Stohl András, a műsor vezetője.

Judit azóta férjes asszony, ám a történtekre jobban emlékszik.

“Gimnázium első osztályában házibuliba voltunk hivatalosak – mondta Judit, aki játékosként szerepelt a vetélkedőben. – Egy szobában ültünk, és akkor történt. Haverok voltunk, de tetszett nekem, és nem zavart, hogy alacsonyabb. Bár az én már akkor 185 centiméteres magasságom mellett valóban kissé alacsonynak tűnt. A dologból nem lett semmi, de az első csókról ő jut eszembe, és úgy emlékszem, nagyon jól csókolt.”

Mai nap hírei

Dr. Gyurkó Szilvi: „Az életem akkor kezdődött, amikor anyám meghalt” – Csupa szeretetből hallgatott mérgező gyerekkori mondataink

wmn.hu2 órája

Mi történik a testeddel, ha egyáltalán nem hordasz bugyit?

joy.hu4 órája

Három perc alatt alakul repülővé a szlovák csodaautó

szeretlekmagyarorszag.hu12 órája

A kétnapos imolai F1-es hétvége TV-közvetítései

f1vilag.hu13 órája

Az évszázad bankrablását hozta össze két fiatal mosómedve

hamuesgyemant.hu15 órája

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu16 órája

Szélsőséges időjárás, extrém hideg tél jöhet

agroinform.hu18 órája

Hazánk valódi képviselői elérték: Lesz európai minimálbér!

ezalenyeg.hu19 órája