Joshi Bharat és Kelemen Beatrix először jelent meg együtt nyilvánosan

Startlap - Startlap
Beatrix kiállításának megnyitóján szerepeltek először együtt, fotó is készült róluk az eseményen. Bulvárösszefoglaló.

Először jelent meg együtt nyilvános eseményen Joshi Bharat és Kelemen Beatrix

Forrás Life TV

Két hónappal ezelőtt derült ki, hogy válik Joshi Bharat, nem sokkal később pedig napvilágot látott a hír, hogy összejött  Mészáros Lőrincvolt feleségével, aki a főnöke a LifeTV-nél. A pár nem nyilatkozik a magánéletükről, Kelemen Beatrix  kiállításának megnyitóján szerepeltek először együtt a nyilvánosság előtt. Fotó itt.

Megszületett Ambrus Attila második gyereke

A Facebookon jelentette be péntek délután az örömhírt Ambrus Attila, innen pedig az is kiderül, mi lett a kisfiú neve.

Kamarás Iván: „Édesanyám nem javasolta, hogy bármilyen formában is táncoljak”

A színész egyik legnagyobb rajongója a balettművész édesanyja, aki nem javasolta Ivánnak, hogy részt vegyen TV2 Dancing with the Stars műsorában. De ez már a múlt, amiről Kamarás Iván mesélt egy friss interjúban, és azt is elárulta, mit gondol a nyerési esélyeikről.

Kökény Attila először mutatta meg egyéves unokáját

Az énekes a közösségi oldalán mutatta meg, egy év alatt milyen nagyot nőtt a kisfiú. A cuki babafotókat ide kattintva nézheted meg.

Nyerő Páros: Odett végigzokogta a játékot 40 méter magasan

„Jaj, nagyon félek, Norbi!” – fakadt ki párjának Odett a Nyerő Páros csütörtöki adásában, a Szív hídja játék közben. A tériszonnyal küzdő versenyzőt igyekezte megnyugtatni a szerelme, ám Norbi szavaitól Odett csak még idegesebb lett. Hogy milyen véget ért a feladat, és ki esett ki az RTL Klub játékból a pénteki finálé előtt, az kiderül innen.

Pataki Zita modellként vonult, sok más hírességgel együtt

Pompás ékszerekben vonultak fel a sztárok a Vajdahunyad várában. A „Szépség Reneszánsza” fantázianevet kapó divatshow-n kézzel festett, környezettudatos ékszereket láthattak az érdeklődők. A modellek mellett Pataki Zita, Fésűs Nelly, Gaál NoémiSom-Balogh Edina és további hírességek is a kifutóra léptek. Itt találsz képeket a bemutatóról.

Hal a tortán: Pásztor Anna már a többiek érkezéskor begyűjtötte a telefonjukat

A TV2 műsorában csütörtökön Pásztor Annára került a sor, hogy megmutassa főzőtudományát. Mielőtt azonban bementek volna a házigazda lakásába, az énekesnő rászólt mindenkire, hogy adja le a telefonját. Itt megnézheted  a vendégek reakcióját.

Paris Hilton férjhez ment, és egy rakás sztár ott volt az esküvőjén

Fotó AFP

A pár a boldogító igent Hilton néhai nagyapja Bel-Airben található birtokán mondta ki csütörtökön.  Az ünnepség tehát tegnap kezdődött és egészen szombatig nem is fog véget érni,  Paris Hilton és férje, Carter Reum ugyanis egy három napos menyegzővel kezdik meg a házas életet. További részletek és fotó a menyasszonyról ebben a cikkben.

Kiderült, mikor ér véget a Sztárban sztár leszek! második évada

A TV2 produkciója a végéhez közelít, már csak hat énekesnek van esélye a végső győzelemre. Innen kiderül, mikor lesz a finálé.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...