Kiemelt Hírek 2021. február 16.

Jakupcsek Gabriella már megkapta a koronavírus elleni oltást

bubba Kiemelt Hírek 2021. február 16.
Nem soron kívül jutott vakcinához, az oltás után pedig napokig lázas volt. Mégis azt mondja, az oltás mindenkinek kell. Bulvárösszefoglaló.

Jakupcsek Gabriella már megkapta a koronavírus elleni oltást

Jakupcsek nem soron kívül, hanem betegsége miatt jutott előbb vakcinához, amelytől két napig lázas volt. Mégis határozottan kiáll az oltás mellett. A témáról Csonka Andrással beszélgettek. Videó.

Szabó Győző látványosan meghízott a karantén alatt: előtte-utána fotók

2019 nyarán még egy sportos férfi nézett a kamerába, azóta azonban felszaladtak a plusz kilók. Szabó Győző elmagyarázta, mitől hízott meg. Fotók és további részletek itt.

Xantus Barbara már lelkészeket és autistákat tanít

A színésznő élete gyökeres fordulatot vett, már nem kell plázában maszkot árulnia. Xantus Barbara  ebben a cikkben mesél új munkájáról.

Varga Livius: Most az öt tag egymásba kapaszkodik, úgy várja Tibit

A Quimby tagja interjút adott, amelyben arról nyilatkozott, hogyan került a zenekar az összeomlás szélére, és miként távozott a rehabra a frontember Kiss Tibi. Bővebben.

“Baromira szerettem volna olyan szép lenni, mint ők” – így nézett ki Gálvölgyi János fiatalon

Fotó: YouTube/ ATV Magyarország

A 72 éves Kossuth-díjas színművész nem tartotta magát szép férfinak, és időbe telt, mire megbékélt azzal, hogy neki másmilyen “tehetsége” van. Na de hogyan is festett annak idején az ifjú Gálvölgyi János? Régi fotóit néhány idézet kíséretében erre a linkre kattintva nézegetheted.

Till Attila az Instagramon fedte fel magánéleti “titkát”: szerelmes fotót posztolt

A műsorvezető Valentin-nap alkalmából “vallotta be”, hogy nem egy kutyával és egy macskával él. A vicces szöveggel ellátott fotó a fülig szerelmesekről ebben a cikkben látható.

Sáfrány Emese megmutatta terheshasát, és elmondta, milyen a kismamaság

A pornószínésznőből lett légtornász terhessége 19. hetében jár. Sáfrány Emese azt mondja, a pici már jelzi, ha valami nem tetszik neki. Fotó és további részletek itt.

VV Merci: A tojásnak nem hiszem, hogy van vegyjele

Az RTL Klub az újabb tematikus héttel folytatja a magyar közoktatás csődjének fájdalmas bemutatását. VV Merci számára már a feladatok leírásának felolvasása is komoly kihívást okozott, és a helyzet innen csak sokkal rosszabb lett. Videó.

Mindeközben VV Virág már az igazi való világban ténykedik, de az RTL Klub Reggelijéből megtudhattuk, a kiesése nem jelenti azt, hogy eltűnik a nyilvánosság elől. VV Virág ugyanis készült az X-Faktorra, ahol nyerni akar. Bővebben.

Karsai Zita már tudja, hogyan nevezi el kislányát: nagyon szép nevet választott

A 41 éves táncosnő pár héttel ezelőtt állt ki a nyilvánosság elé terhességével. Az RTL Klub stúdiójában újabb részleteket árult el, kiderült például, hogy Németországban fog szülni. Ha érdekel a beszélgetés, katt ide.

David Guetta olyan izmos póló nélkül, hogy nem akarják elhinni, tényleg ő az

Fotó: Tim Mosenfelder/Getty Images

Az 53 éves francia DJ-t legújabb fotója miatt akadt, aki azzal vádolta, hogy rárakta a fejét Hugh Jackman testére. Íme a félpucér Guetta.

Keresés az oldalon