Megfeneklett Jákob Zoli Ferrarija a forgalmas úton, kifogyott a benzin

Startlap - Startlap
Nem jutott el időben a benzinkútra Jákob Zoli, a fővárosi Balatoni úton állt meg alatta a kocsi. Többen segítettek rajta, a benzint sem kellett kifizetnie.

Dzsudzsák Balázs 2015-ös manőveréhez hasonló attrakciót hozott össze Jákob Zoli, a TV2 Bachelor – Nagy Ő című műsorának sztárja csütörtök délután, írja a Bors. A milliárdos majdnem üres tankkal indult útnak Ferrari SUV-jával. A Balatoni úton meg is történt a baj: a 155 millió forintos csodajárgány nem tudott felmenni az emelkedőn.

Nem érdemes üres tankkal elindulni

“Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemagyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag-fogyasztás sok mindentől függ, például a beállításoktól, városban megyek vagy autópályán”, nyilatkozta Jákob Zoltán az esetről. Tíz percet autóztam, épp benzinkutat keresve, amikor egy emelkedőhöz értem, ahol a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemagyag a rendszerbe.”

A városi terepjáró a legközelebbi benzinkúttól nagyjából 800 méterre fulladt le. Jákob alig tudott félreállni. A beszámolóból nem derült ki, hogyan reagáltak az autósok, akik a megfeneklett Ferrari miatt nem tudtak továbbhaladni: Jákob csak azokról ejtett szót, akik a segítségére siettek.

“Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. Aztán a következőnél kanna is volt, és benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, hogy ha ott maradok még egy órácskát, akkor tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell,” nyilatkozta nevetve.

Jákob állítása szerint szerette volna kifizetni az üzemanyagot, a segítségére sietők azonban ezt nem engedték. Azt válaszolták, hogy én már annyi embernek segítettem, hogy ennyit megérdemlek. Megmondom őszintén, hogy ez nagyon jól esett,” mesélte a Borsnak.

A milliárdos Ferrari-tulajdonos levonta a tanulságot az esetből: soha ne indulj el majdnem üres tankkal, olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor és hátul a tank.”

Borítókép: A Bachelor – A Nagy Ő. 4. adás. Első rózsaceremónia. Adás időpontja: 2023. október 11. Fotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Jákob Zoltán saját műsorral tér vissza A Nagy Ő után

képcím

Több mint egymillió eurót talált a NAV egy Ferrariban

képcím

A Nagy Ő: párt választott az ország 39. leggazdagabb embere