Itt visszanézheted Benke Laci bácsi temetését

Startlap - Startlap
Mutatjuk, hol nézheted meg Benke László végső búcsúját videón. Csűrös Karola megrendítően vallot férje, a Szomszédok rendezője haláláról. Többek között ezekről olvashatsz mai bulvárösszefoglalónkban.

Itt nézheted meg Benke László temetését

Pénteken végső búcsút vettek a két héttel ezelőtt elhunyt tévés mesterszakácstól, Benke Lászlótól. A formabontó receptjei miatt a támadások kereszttüzébe került séf földi maradványait Lajosmizsén helyezték el. A szertartást élő videón közvetítették, amelyet erre a linkre kattintva tudsz visszanézni.

“Már hallucinált is” – Csűrös Karola először beszélt férje, a Szomszédok rendezője haláláról

Csűrös Karola 53 éven át, szerdai haláláig élt házasságban Horváth Ádámmal, a Magyar Televízió volt elnökével, aki a köztudatban leginkább a Szomszédok rendezőjeként él. A művésznő most először beszélt férje távozásáról és betegségéről.

Váratlan üzenetet kapott Oszter Sándor attól a férfitól, akinek a vallomása alapján üzérkedéssel gyanúsították

Egészen furcsán alakult Oszter Sándor bírósági ügye, amelyben a színészt ötödrendű vádlottként befolyással üzérkedés miatt vonták kérdőre. Ugyanis az ügy egyik legfontosabb tanúja – akinek a vallomásai alapján a hatóság annak idején elővette Osztert – megszökött, miután visszavonta korábbi terhelő vallomását. Ez a férfi üzent most a Kossuth-díjas művésznek, amire Oszter rögtön reagált is. Ha érdekel a párbeszéd, olvass tovább.

Borbás Marcsinak az egész élete egy nagy fogyókúra

A BEST magazin friss címlapjáról Borbás Marcsi mosolyog vissza ránk, ahogy egy kosárnyi gyümölcsöt simogat. A sors fintora, hogy a Gasztroangyal című műsor háziasszonya számára az étkezés nagyon is bűnös élvezetnek számít – derült ki az interjúból. A következő cikkben Borbás nemcsak az ételekkel és a főzéssel való viszonyáról beszél, hanem egy fontos lelki kérdést is megoszt a mukájával kapcsolatban.

Nézd meg, hogy nyaral a tengerparton Stohl András a szerelmével

Stohl András és 19 évvel fiatalabb barátnője, Éva már közel három éve alkotnak boldog párt. A színész most Horvátországban nyaral kedvesével, és erről egy csomó fotót is posztolt, amelyeket itt tudsz megnézni

Debreczeni Zita kétségbeesetten keresi Pamacsot

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emlékszem gyerek fejjel mindig én voltam a családban az, aki rendszeresen elrontott minden elektronikai dolgot, ami a kezébe került 😊 Mára én lettem az, aki mindent összeköt, beállít és „fiús” érdeklődéssel figyeli az újabb és újabb dolgokat. Most lehetőségem van kipróbálni az LG kifejezetten fotósoknak fejlesztett monitorját, amit utazás előtt már be is vittem a @__studioz -be, és már töltöm is fel rá a fotóimat, hogy megnézzem, miben más! ☝🏼🤔😊 #reklam #lg #34WK95U #LifeisGood #UltraWide #amugynincsilyenrend #csakafotokedveert ☝🏼😁 @lg.magyarorszag

ℤ𝕚𝕥𝕒 𝔸𝕟𝕟𝕠𝕟𝕚 (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Pamacs egy kutya, aki 12 éve Debreczeni Zita hűséges társa. A kutyus azonban eltűnt, és emiatt a modell – aki manapság már inkább fotós – a közösségi oldalán kéri követői segítségét. A következő cikkben megnézheted Debreczeni felhívását, hátha épp te leszel az, aki segít megtalálni a kiskutyát.

Schobert Norbi Jézus Krisztusig megy, ha diétáról van szó, és nem kíméli az állatokat

A mai nap Schobert Norberté, aki a jól eltalált fényképén túl valami mással is a hírek élvonalába került: a Heteknek adott interjút, amelynek csúcspontján kifejtivéleményét a veganizmusról. Ennek kapcsán kiderült, mit gondol az állatokról, mely teóriája feltételezésünk szerint sok olvasóban nagy visszatetszést fog kelteni. Álláspontja igazolásához egyébként Jézus Krisztust hívta segítségül. Ha érdekel a húsevés nagy schoberti elmélete, ide kattints.

Amikor Károly herceg megnézte a James Bond forgatását, olyan volt, mint a vadonba visszaengedett gazella

A legújabb James Bond film, a Bond 25 a tervek szerint 2020-ban kerül a mozikba, de a forgatás már javában zajlik a buckinghamshire-i Pinewood stúdióban. A stábot Károly herceg is meglátogatta, és erről készült néhány remekbe szabott fotó, amiket rögtön a szívünkbe zártunk. Azért, mert Károly gyakorlatilag sok mindennek tűnhetett, de vendégnek éppenséggel semmiképp, helyette pont úgy festett, mint aki végre visszatért természetes élőhelyére. Bizonyos értelemben Károly jelenleg is őfelsége titkos fegyvere, de ezt a pozíciót egy párhuzamos univerzumban minden bizonnyal egy Aston Martinban ülve, pisztollyal a kezében, 007-esként tölti be. A fotókért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Horváth Gréta férje megszólalt a válásról: "Van valakim"