Kiemelt Hírek 2018. június 26.

Istenes Bence a németeknél is tarol: az ottani X-Faktor sztárja lesz

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 26.
Újfajta szerepkörben próbálhatja ki magát.

Tavaly tavasszal költözött családjával Németországba Istenes Bence, hogy ott kezdjenek új életet. Eddig a munkái Magyarországhoz kötötték – sőt, a Survivor forgatása miatt a Fülöp-szigetekre is elutazott, most viszont a német RTL-nél is kiemelt szerepet kapott: ő lesz az X-Faktor egyik műsorvezetője. Nagyon boldog a szakmai lehetőségtől és amiatt is, hogy végre több időt tud tölteni feleségével, Csobot Adéllal, kisfiával és a majd hamarosan születendő második gyermekükkel is.

„A családdal nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sokat voltunk külön Adéllal, és volt rengeteg mélypontunk is. Ebben az időszakban volt sok rosszakaróm, irigyem, voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel, hiszen évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudtam felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel és megkezdeni külföldi karrierem felépítését. Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok, s mindent megteszek majd, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon”

– mondta a Blikknek Istenes.

Az augusztusban induló X-Faktor ott máshogy néz ki, mint nálunk, így új szerepkörben mutathatja meg magát.

„Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, viszont erősebb az online jelenlét. Ami azt jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a közösségi média házigazda feladatait is én látom majd el.”

 

Keresés az oldalon