Istenes Bence a németeknél is tarol: az ottani X-Faktor sztárja lesz

Újfajta szerepkörben próbálhatja ki magát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-26 08:20

Fotó: Facebook

Tavaly tavasszal költözött családjával Németországba Istenes Bence, hogy ott kezdjenek új életet. Eddig a munkái Magyarországhoz kötötték – sőt, a Survivor forgatása miatt a Fülöp-szigetekre is elutazott, most viszont a német RTL-nél is kiemelt szerepet kapott: ő lesz az X-Faktor egyik műsorvezetője. Nagyon boldog a szakmai lehetőségtől és amiatt is, hogy végre több időt tud tölteni feleségével, Csobot Adéllal, kisfiával és a majd hamarosan születendő második gyermekükkel is.

„A családdal nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sokat voltunk külön Adéllal, és volt rengeteg mélypontunk is. Ebben az időszakban volt sok rosszakaróm, irigyem, voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel, hiszen évekkel ezelőtt az RTL Magyarország támogatásával tudtam felvenni a kapcsolatot a németországi partnercéggel és megkezdeni külföldi karrierem felépítését. Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna. Elmondhatatlanul boldog vagyok, s mindent megteszek majd, hogy kint is olyan sikereket érhessek el, mint itthon”

– mondta a Blikknek Istenes.

Az augusztusban induló X-Faktor ott máshogy néz ki, mint nálunk, így új szerepkörben mutathatja meg magát.

„Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, viszont erősebb az online jelenlét. Ami azt jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a közösségi média házigazda feladatait is én látom majd el.”

 

Mai nap hírei

Az alábbi 3 csillagjegy nem képes titkot tartani - És van 3, akik örökre megőrzik őket

joy.hu8 órája

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

ezalenyeg.hu10 órája

A 6. kihalási hullám most zajlik, akkor is ha sokan tagadják

koponyeg.hu11 órája

Kunetz Zsombor: A kormány gyáva volt

168ora.hu14 órája

Egy nyolcassal üzent a Bayern, a BVB U-21-es támadókkal üldözne, Gulácsiéknak Werner pótlása lesz a kulcs - indul a Bundesliga

eurosport.hosszabbitas.hu15 órája

Aránytalanul nő a koronavírus fertőzöttek száma

napidoktor.hu17 órája

Tizenkétezerhez közelít az aktív fertőzöttek száma, hat honfitásunk hunyt el

demokrata.hu18 órája

Már a tengerentúlon Vujity Trvtko?

eletforma.hu18 órája