Irigylik a kommentelők VV Mici önbizalmát, aki bikiniben is büszkén vállalja kerek idomait - fotó

Startlap - Startlap

A Való Világ egykori játékosa, VV Mici már a villában is telt testalkatú volt, ami azóta sem változott, hiszen a szőke reality szereplő nagyon jól érzi magát a bőrében – írja a 24.hu. A lányt gyakran támadják súlya miatt, de ez őt egyáltalán nem érdekli: előszeretettel választ szűk ruhákat, szuperrövid nadrágokat és mélyen dekoltált felsőket egyaránt.

🎉🎉🎊 @bettipongrcz @szabry_pngrcz

Big Brother 🎥 VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Van, amikor visszafogottabb darabokat húz fel, de ezek sem rejtik el a kerek formákat.

BUÉK MINDENKINEK ❤️🍾💃🏼

Big Brother 🎥 VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Mici jelenleg a Balaton Soundon bulizik, ahol bikiniben pózolt a kamerának. “Irigyellek Mici. Fele ennyi önbizalom jól jönne” – írja az egyik kommentelő. “Brutál husi vagy, de bírom, hogy ennyi önbizalmad van” – vélekedik egy másik.

@balatonsound ☺️🙆‍♀️💃🏼

Big Brother 🎥 VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

A VV-s természetesen nem csak bókokat kap, most is akadtak páran, akik csúnyán beszóltak neki. “Undorító görény dagadt vén magamutogató….. brrrrrr a hideg kiráz” – írja egy olyan hozzászóló, aki nem kifejezetten lelkesedik Mici teste iránt.

Az egykori villalakó valószínüleg egyetlen könnycseppet sem fog miattuk ejteni, tavaly novemberben ugyanis egy fehérneműs képet posztolt, amivel világossá tette a kritikus hangok számára, hogy neki semmi baja nincsen saját magával.

Küldeném ezt a képet minden rajongómnak, akiben egy csöppet is megkérdőjeleződött az elmúlt pár napban, hogy én nem érzem jól és itt kihangsúlyoznám a JÓL SZÓT magam a bőrömben, nem tudom egyes emberek számára ez miért olyan hihetetlen. Ti is tegyétek azt,ami számotokra jól esik

– írta Mici a kép mellé.

Ez is érdekelhet

képcím

Parragh László szerint "kissé erőteljesre" sikerült a...

képcím

Kitalálod, melyik ország fővárosában járunk? Kvíz

képcím

Megvan az első nagyváros, ahol újra bevezetik az idősek...