Indul a visszavett ingatlanok árverése - itt a lista

Startlap - Startlap
Akár a meghirdetett vételárnál alacsonyabb áron is lakáshoz juthatunk.

Ismét online ingatlanárverést indít a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. Az érdeklődők előregisztrációja már elindult – írja a hvg.hu.

Az online aukció június 20-án indul és július végéig tart. Ám érdemes folyamatosan nyomon követni a www.cibingatlanaukcio.hu oldalt, mivel az árverésre bocsátott ingatlanok listája hetente változik.

A korábbi árverések nagy népszerűségnek örvendő Buy Now (villámár) nevű szolgáltatás jelenleg is él. Ennek lényege, hogy egy fix, az előzetesen meghirdetett vételárnál alacsonyabb áron, még a tényleges licitálás megkezdése előtt megszerezhetőek az eladásra felkínált ingatlanok.

Jellemzően minden ingatlanhoz letölthető egy okiratcsomag, amelyben szerepel egy tájékoztató az ingatlanok főbb adataival, az ingatlan Adásvételi Szerződése, az energetikai tanúsítványok, bérleti szerződések (ha vannak) és minden olyan dokumentum, amely lényeges lehet és elérhető az adott ingatlannal kapcsolatban.

Az árverésre bocsátott ingatlancsomag közel fele lakóingatlan, nagyobbik része pedig üzleti és kereskedelmi célú iroda, raktár, üzlethelyiség.

Ez is érdekelhet

képcím

Élő közvetítés II. Erzsébet temetéséről, London...

képcím

Több millió rakétát vesz Moszkva Észak-Koreától az amerikai...

képcím

Győri kórház: 5500 forintba kerül az elhunyt rokon megtekintése