Így változott meg Caramelék élete lányuk betegsége miatt

Startlap - Startlap
Fekete Pákó és Rubint Réka egy reklámban, Kovács Ákos rengeteg pénzt kap a lottótársaságtól, Oszvald Marika karamboljáról beszélt. Bulvárösszefoglaló.

Így változtatta meg Caramelék életét kislányuk betegsége

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi életét teljesen átírta kislánya, Szofi betegsége. A fiatal anyuka most kezdi újra felvenni a hétköznapok ritmusát, és egy olyan életmódváltásról beszélt, amely során szinte teljesen megváltozott a világszemlélete. Hogy mi is történt velük, azt innen tudhatod meg.

Súlyos karamboljáról beszélt Oszvald Marika

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Múlt szombaton szenvedett autóbalesetet az M0-a autóúton a Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznője, aki éppen aszófői fellépésére sietett. Oszvald Marikát a helyszínről sokkos állapotban vitték kórházba, melyről azóta már ebben a cikkben nyilatkozott.

Kiderült, hogyan jött össze versenyzőjével Rácz Jenő

Hosszú titkolózás után Rácz Jenő végre megmutatta a nyilvánosságnak új párját, akiben nem más tisztelhetünk, mint exversenyzőjét, Gyuricza Dórát. Mint kiderült, a Konyhafőnök 28 éves séfje és pár esztendővel fiatalabb kedvese közel négy hónapja alkotnak egy párt.

Most már az is kiderült, hogy miként jöttek össze: erről is természetesen Jenő mesélt, akinek vallomását itt olvashatod. A sztárszakács arról is beszélt, hogy már van egy közös szakmai tervük is Dórával.

Komoly kártérítést követel a BKV-tól Ganxsta Zolee apja

Két hete bevásárlásból indult haza a Lehel téri piacról Zana József – a népszerű rapper, Ganxsta Zolee édesapja –, amikor a Dózsa György úti metró mozgólépcsőjén akkorát esett, hogy azonnal be kellett szállítani a Honvédkórházban. Azóta saját elmondása szerint a BKV-t hibáztatja mindezért, és hiába jelezte a közlekedési vállalat, hogy kivizsgálták az ügyet, sőt szerintük a színész a felelős, hogy balesetet szenvedett, a művész most már kártérítést akar kapni.

Hogy mekkora az összeg, melyről már Zana József ügyvédje is nyilatkozott, azt itt tudhatod meg.

Kovács Ákos rengeteg pénzt kap a Szerencsejáték Zrt.-től

MTI Fotó: Nyikos Péter

Ákos az állami cég kulturális nagykövete, a hazai lottótársaságnak köszönhetően valósult meg a tavaly decemberi dupla Aréna koncertje is. A zenész cége most leszerződött a Szerencsejáték Zrt.-vel, ha ide kattintasz, te is megtudhatod, hogy mekkora összeggel.

Fekete Pákó és Rubint Réka egy reklámban – az eredmény több, mint meghökkentő

Elkészült Schobert Norbert cégének legújabb videója, melyben Pákót nem a mikrofon, hanem egy üzletben a pult mögött láthatjuk. Ide toppan be Réka, aki miután megkapja azt, amit kért, fizetni szeretne. Ekkor jön az a meglepő mondat, amin tegnap óta rágódik a fél magyar internet, és ide kattintva te is olyan helyzetbe kerülhetsz, amit a hozzászólások nagy többsége inkább kínosnak nevezett, mint sem tréfásnak.

Elmenekült otthonából a walesi pár – a történet kísértethistóriára emlékeztet

A házaspár több mint tizenegy évet élt ammanfordi házukban, amikor egyszer csak jobbnak látták, ha átköltöznek egy lakókocsiba, hogy aztán rögvest elhagyják a helyet. Hogy mi vezette őket minderre, és miért kérték azonnal a rendőrség segítségét, azt ez a cikk részletezi.

Ez is érdekelhet

képcím

Videón mutatta meg bomba alakját az 52 éves Barta Sylvia

képcím

Ennyi keresett Milák Kristóf a vizes vb-n

képcím

Dobó Kata 25 évvel ezelőtti, ikonikus ruhájában jelent meg