Így nézett ki Kárpáti Rebeka kamaszként: alig ismertünk rá

Startlap - Startlap
Nagyon hasonlított R. Kárpáti Péterre kislányként. Bulvárösszefoglaló.

Így nézett ki Kárpáti Rebeka kamaszként: alig ismertünk rá

R. Kárpáti Péter színművész 27 éves lánya a gimnáziumban még maga is érdeklődött a színészet iránt, aztán amikor 2012-ben megválasztották Soltvadkert szépének, elindult a modellkedés felé vezető úton. Azóta végül a színészkedést is kipróbálta, és saját brandet épített, amelynek köszönhetően édesapja hírnevétől távol, maga vívta ki népszerűségét. Kárpáti Rebeka életéről ebben a cikkben olvashatsz, egy csomó régi fénykép társaságában.

Szorcsik Viktória öccse haláláról: “Megalázták, lelkileg bántalmazták, gúnyolták, […] nem tudott enni-inni, mozogni, tisztálkodni, az ápolók pedig ezen szórakoztak”

A súlyos állapotban lévő Bélát, aki veseelégtelenségben és májzsugorodásban szenvedett, a jobb ellátás reményében szállították Budapestre. A Honvédkórházban aztán egy tályogot is találtak a lábán, és innen egy újabb intézménybe küldték. Szorcsik Viktoria elmondásai szerint Béla kálváriája itt indult el a mélypont felé a kórház személyzete miatt. A színésznő öccse halálos ágyán megígérte, mindenkinek elmondja majd, hogyan bántak testvérével. Bővebben.

Árpa Attila és Tomán Szabina kislánya gyorsan felnőtt: így fest most a 15 éves Johanna

Tomán és Árpa 2005-ben házasodtak össze, majd két évvel később megszületett Amira Johanna. A frigy viszonylag hosszú életű volt (2016-ban váltak el), és a felek között azóta is jó viszony uralkodik. Johanna pedig nő, mint a gomba. Galéria.

Ez volt Szabó Zsófi gigantikus Valentin-napi dobozában

A finoman szólva is méretes küldemény véletlenül négy nappal korábban érkezett meg, de Shane Tusup nem engedte meg barátnőjének, hogy idő előtt kibontsa ajándékát. Nos, most megmutatták, mit rejtett a titokzatos csomag, és nem egy tipikus Valentin-napi meglepetésről van szó. Íme.

Dwayne Johnson olyan Valentin-napi meglepetést kapott kislányaitól, hogy még ő is elérzékenyült

Tibrina Hobson/Getty Images

A hatéves Jasmine és a négyéves Tia egy különleges fát készítettek a Sziklának, amire ráírták, mit jelent számukra az apukájuk. A feliratok között szerepelt egy szó, amitől Dwayne Johnson teljesen meghatódott: “arra késztetett, hogy megálljak picit, elérzékenyülve elmélyedve a saját gondolataimban” – fogalmazott. Fotó és további részletek itt.

Kiderült, kivel jár most Liu Shaoang: egy rúdtáncos a párja

Az immár olimpiai aranyérmes gyorskorcsolyázó sem kerülhette el végzetét, ahogy az lenni szokott, a világraszóló sportsikerrel együtt megindul az érdeklődés a versenyző magánélete iránt. Liu Shaoang már legalább két éve boldog párkapcsolatban él, barátnője a Liu testvérek édesanyja oldalán szurkolt vasárnap. Bővebben.

Exatlon All Star: Novák Zalán sérülése a hazatérése óta sem javult, az orvosok nem tudják, mi a baj

Nemhogy eltört, hanem letört a talpcsontomból egy darab. A nagyobbik gond, hogy a bokának a függőleges tengelyen való mozgásáért két ín felel, az egyik ín pont azon tapad, ami le van törve nekem. Innentől kezdve ezt a csontot kiműteni nem lehet.

A verseny feladására kényszerült játékos a Mokka stúdiójában indította a reggelt. Videó.

“A randizással most is van gond” – Zimány Lindának már a pszichológusa is szólt, hogy másként kéne csinálnia

Kívülről lehet, hogy látnak egy cicababát úgymond, és mivel nem veszi a fáradtságot arra, hogy mondjuk egy ilyen interjút végignézzem velem, mert lehet, hogy csak csak belenéz, hogy ja, hát ma nem nézett ki olyan jól, vagy most jól néz ki, vagy nem tudom, és továbbpörget. Nem veszi a fáradtságot, hogy megismerjen, vagy nem is érdekli. És lehet, hogy ebbe futok bele. És amitől igazán félek, az a jövő.

Palik László Három Igazság című műsorának dr. Zimány Linda volt a vendége, akivel félelmeiről, vágyairól és arról is beszélgettek, hogyan került a jogi pályára. Interjú.

Sáfrány Emese hosszú idő után megmutatta kisfiát

Sáfrány szinte sosem posztol Nolenről, ezúttal azonban követői kérésére egy hosszas helyzetjelentést adott arról, hol tart most a baba a fejlődésben. Bővebben.

Az 51 éves Naomi Campbell megmutatta májusban született kislányát

Pascal Le Segretain/Getty Images

A szupermodell stílusosan a karrierje szempontjából oly fontos Vogue címlapján szerepelt gyermekével, akinek májusi születése is hatalmas hír volt. Nem sokkal a bejelentést megelőzően mindenféle látható “babapocak” nélkül vonult a kifutón Campbell. Azt, hogy ki a kislány édesapja, azóta sem tudni, Naomi Campbell ugyanakkor megerősítette, a baba a vér szerinti gyermeke. Fotó.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Csaba Schumy)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Országot válthat Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang

képcím

Országváltást kezdeményeztek a Liu testvérek