Így menekültek a pulton keresztül a szigetes koncertről a fesztiválozók

Startlap - Startlap
Megtalálták az eltűnt budapesti doktornőt. Elképesztő indulatokat váltott ki a kegyetlen kutyakínzó nő esete, akinek otthonánál meglepő dolgot tapasztalt egy tévéstáb. A Pesti Srácok újságírója idióta magyarázkodással kért elnézést a mozgássérültektől. Hírösszefoglaló.

 

A Sziget szimpla teltházról beszél, miközben a fesztiválozók szerint elviselhetetlen tömegnyomor volt, és gyakorlatilag menekültek Ed Sheeran koncertjéről

Többen kibírhatatlan tömegnyomorként írták le Ed Sheeran szerdai szigetes koncertjét, volt, aki nemes egyszerűséggel vérfagyasztó élménynek nevezte az eseményről való kijutást. Az embereket egy ponton a pultosok kezdték kimenekíteni a helyszínről.A szervezők szerint viszont egy egyszerű teltházról volt szó. 

Ebben a cikkben elolvashatsz néhány beszámolót a koncertről, videón nézheted meg, hogyan menekülnek a látogatók a pulton keresztül, valamint a Sziget közleményét is megtekintheted.

Megtalálták az eltűnt budapesti doktornőt

A sajtó értesülései szerint dr. P. Erika betegként feküdt abban a VII. kerületi egészségügyi intézményben, ahol eltűnése előtt utoljára látták, és időközben megtalálták. A doktornő személyéről, valamint arról, miért volt kórházban, a következő cikkben olvashatsz érdekes információkat.

Elképesztő indulatokat váltott ki a kegyetlen kutyakínzó nő esete, akinek otthonánál meglepő dolgot tapasztalt egy tévéstáb

Forrás: ATV

Az ATV munkatársai elmentek a balotaszállási tanyára, ahol az a 68 éves asszony él, aki bosszúból kilométereken át húzta kocsija után nagy sebességgel a bálamadzaggal odakötözött kutyáját. A stáb a helyszínen meglepő dologra lett figyelmes. Az emberek forronganak az állatkínzási ügy miatt, ami abból is látszik, milyen hihetetlenül sokan írták alá egy nap alatt az ezzel kapcsolatos petíciót

Vésey Kovács László idióta magyarázkodással kért elnézést a mozgássérültektől, a botrányos cikkét lehozó Pesti Srácok viszont nem kért bocsánatot

Vésey Kovács LászlóElég az érzékenyítésért, hagyjátok élni az embereket címmel írt egy cikket a Coca-Cola nagy port kavaró, azonos nemű párokat ábrázoló plakátkampánya kapcsán, amelyben olyan magaslatokig jutott, hogy az emberek kerekesszékes társaikat sem szeretnék posztereken nézegetni. Az írás miatt a mozgássérültek egyesülete feljelentést tett, mire Vésey készített egy bocsánatkérő cikket, amitől kicsit az az érzésünk támadt, hogy bár ne tette volna, mert roppant furcsán magyarázkodik. A Pesti Srácok a publicisztika elé odabiggyesztett szerkesztői megjegyzése szerint a portál nem érzi a felelősségének az ügyet.

Erre a linkre kattintva elolvashatod, hogyan magyarázkodik Vésey Kovács.

A Magyar Posta elektronikus rendszeréből is Rogán Antal és Tiborcz István körei gazdagodnak 

Ugyan a szoftverrel máris gond van, de szerdán büszkén jelentette be a Magyar Posta, hogy szeptembertől teljes kapacitással üzemel az elektronikus levélfeladási rendszer, amelyre 2,4 milliárd forintnyi uniós pénzt, plusz 1,9 milliárd forint saját forrást áldoztak. Az újításnak – már amennyiben működni fog – nem a szolgáltatást igénybe vevők örülhetnek a leginkább, hanem Rogán Antal és Tiborcz István érdekkörei, akiknek a nevéhez fűződik ez a remek szoftver.

Ellentmond az univerzum jelenlegi modelljének az a 39, eddig láthatatlan galaxis, amiket most fedeztek fel

Fotó: NASA

Japán kutatók a Nature magazinban harminckilenc, az emberi szem és a Hubble teleszkóp számára láthatatlan, hatalmas, ősi galaxis felfedezését jelentették be, amelyek léte szembemegy a jelenlegi modellekkel. Miért voltak eddig láthatatlanok ezek a galaxisok, és hogyan sikerült őket mégis megfigyelni? Miért különösen nagy jelentőségű ez a felfedezés? Az alábbi cikkből megtudhatod.

Halálos baleset történt Veszkénynél 

Egy ember meghalt és többen megsérültek szerda este a 85-ös főúton Veszkénynél.

Teljes erővel tér vissza a kánikula

Ma még egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően kellemes lesz az idő, de hamar intenzív melegedés kezdődik, ami miatt a következő napokban lesz olyan, amikor akár 37 fokot is mérhetünk. Részletes időjárás-előrejelzést itt találsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Fideszes önkormányzati képviselő volt a ráckevei baleset...

képcím

Rogán Antal megszólalt Magyar Péterrel kapcsolatban

képcím

Rogán: Ha Judit ezeket komolyan gondolta, akkor finoman szólva...