"Húsig repedt szét a bőröm" - a P. Mobil billentyűse megrázó részletességgel nyilatkozott ijesztő betegségéről

Startlap - Startlap
Zeffer András iszonyatos tünetei 14 évvel ezelőtti leukémiája után kezdődtek. Pillanatnyilag járni is alig tud, és fél a járványtól, egy hét múlva mégis színpadra áll. Bulvárösszefoglaló.

“Húsig repedt szét a bőröm” – a P. Mobil billentyűse megrázó részletességgel nyilatkozott ijesztő betegségéről

A Mobilmánia vezetője és a P. Mobil egykori tagja, Zeffer András korábbi leukémiája következtében egy borzalmas tünetekkel járó autoimmun betegséggel küzd. Ugyan járni is alig tud már, és számára a koronavírus életveszélyes lehet, egy hét múlva mégis színpadra áll. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Pécsi Ildikó unokája: Újrakezdeni lehet, a megbocsátás kicsit nehezebb kérdés

Szűcs Lajos olimpiai bajnok halála új irányba terelte a Pécsi Ildikó családjában évek óta dúló durva viszályokat. És hosszú idő után végre megszólalt az unoka, aki eddig csendes szereplője volt a csatározásoknak: Csaba ebben a cikkben  vall arról, mi az ő véleménye a családi háborúról, valamint nagyszüleihez fűződő viszonyáról is beszél.

“Az elmúlt időszakot végigpróbáltuk” – megvan, ki lesz Majkáék új énekesnője

Kollányi Zsuzsi terhes, szeptemberre várható a szülés, így Majka és Curtis következő fellépésén sem lesz már jelen. Ebből a cikkből Majkától tudhatod meg, ki fogja váltani Kollányit.

Bajor Lili: Van egy párkapcsolatom, egy csodálatos férfival, akit nagyon féltek a médiától

Fehér Dániel, Waskovics Andrea, Bajor Lili és Márkus Luca a közmédia Egynyári kaland című ifjúsági minisorozatának munkálatai közben két évvel ezelőtt. (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Tavaly végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, régóta szerepel a Barátok közt részeiben, és sok színpadi munkája is van. Ennek ellenére Bajor Imre lányának más tervei is vannak, szeptembertől doktori képzésbe kezd. Az alábbi interjúban Bajor Lili a munkáján és a tervein túl édesapjáról, édesanyjáról, szerelemről, de még a szépségápolási szokásairól és az edzésről is mesél.

Várkonyi Andrea elárulta, miért távozik a LifeTv-től, amikor még épp csak elkezdték promózni az új műsorát

Miután Hajdú Péter megszűntette Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorát, a két Andrea közül az utóbbi türelmesen kivárta, amíg egy újabb feladattal bízza meg a csatorna. A Bréking című beszélgetős műsor első felvételeinél tartottak csak, amikor hétfőn bejelentették, hogy Várkonyi mégis elhagyja a Life TV-t. Azóta ő és Hajdú is megszólaltak, így megtudhattuk, mi áll a döntés hátterében.

Nemcsak Várkonyi búcsújának hátterére derült fény, hanem arra is, hogy ki váltja a szintén távozó Kisót, Kovács Áront és Marczali Lászlót a SzerencseSzombat stábjábanRészletek itt.

A zöld lépő: Opitz Barbara hamis cipőket reklámoz az Instáján

Az énekesnő kamucipős promója sokaknál kiverte a biztosítékot, Csősz Boglárka stylistja például egy külön Insta-sztorit szentelt a témának. Íme a bejegyzés és a további részletek.

“A világ ma elvesztett egy nagy tehetséget” – elhunyt Ben Cross, a Tűzszekerek és a Star Trek színésze

Ben Cross a Tűzszekerekben 1981-ben. (Fotó: Stanley Bielecki Movie Collection/Getty Images)

A brit színművész 72 éves volt. Halálának körülményeiről és munkásságáról ebben a cikkben írnak.

Sylvester Stallone életük legjobb fotójával köszöntötte a szülinapos Robert De Nirót

Robert De Niro és Sylvester Stallone az 1997-es Copland forgatásán. (Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images)

Enyhe késéssel, de annál szebben emlékezett meg Robert De Niro születésének évfordulójáról Sylvester Stallone. A 77. születésnapját ünneplő színész számára kiválasztott egy zseniális fényképet kettejükről. A fotóért ide kell kattintani.

“Amíg Ágota az undorával küzdve próbát süt a tehéntőgyből, Sárközi Ákos fűszeres lében kuktába teszi a feldarabolt bikapéniszt”

Egy Michelin-csillagos séf vagy, aki állandóan arról beszél, hogy merjünk játszani az alapanyaggal… Tessék, itt a lehetőség

közölte Fördős Zé Sárközi Ákossal, miután úgy döntött, őt is beállítja főzni A Konyhafőnök elődöntőjének második napján. Sárközi megküzdött a bikapénisszel. Erről van videó is, itt.

“Meglepett a felkérés” – musicalszínészt szerződtetett a Barátok közt

Egyházi Géza egy kifejezetten negatív karaktert alakít, de ezt egyáltalán nem bánja, hozzá van már szokva, hogy “fizimiskája” miatt ilyen szerepeket osztanak rá. Inkább nagy megtiszteltetésként éli meg a sorozat felkérését. Videó az első forgatási napról és a kész jelenetekről, valamint további információk itt nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt