Hősként ünneplik szomszédai Jamie Olivert, aki végre elkapta a környéken garázdálkodó betörőt

Startlap - Startlap
A sztárséf futva üldözte az utcán a férfit.

Hálás szomszédai ünnepelték Jamie Olivert, miután a tévés szakács üldözőbe vette és leterítette a rablót, aki már több környékbeli házba is betört – írja a Mirror.

Az elkövető rosszul választotta meg utolsó célpontját: a nagyértékű ingatlanokkal teli észak-londoni utcában Jamie Oliver 8 hálószobás luxusotthonát szemelte ki, a séf azonban otthon tartózkodott öt gyermeke és felesége társaságában. Felfigyelt a szomszédból beszűrődő zajokra, és kiment megnézni, vajon mi történik odakint.

❤️

Közzétette: Jamie Oliver – 2018. június 29., péntek

Szemtől szemben találta magát a betörővel, aki gyorsan menekülőre fogta, Jamie pedig utána rohant és futva üldözte az utcán. Végül sikerült leterítenie az illetőt, majd néhány szomszéd is a helyszínre ért, és együtt várták meg, amíg a rendőrök is megérkeznek. A portál információi szerint a férfi korábban már Kate Moss közeli otthonába is betört.

Igazán bátor és önzetlen dolgot vitt véghez

– nyilatkozta az egyik szomszéd. Egy másik lakó pedig azt mesélte, hogy a veszélyes szituáció ellenére Jamie viccelődve és nevetve várta a hatóságokat. A helyiek szerint Jamie számára nagyon fontos a családja és a közösség nyugalma, így senkit sem lepett meg, hogy éppen ő volt az, aki akcióba lendült.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Frajt Edit a Szomszédokról: A sorozat, amit imádok, derékba...

képcím

Gyurta Dániel új párja egy ismert tévés?

képcím

Nagy retró mesehős kvíz: te hány figurát ismersz fel?