Kiemelt Hírek 2019. december 22.

Nagy retró mesehős kvíz: te hány figurát ismersz fel?

bubba Kiemelt Hírek 2019. december 22.
Teszteld a tudásod a régi magyar rajzfilmek híres szereplőiről! Lustálkodós vasárnapi összefoglaló a hét legszínesebb cikkeivel.

Teszteld a tudásodat: te hány retró mesehőst ismersz fel?

A régi magyar mesék híres figuráiról szóló kvízért ide kell kattintani.

Tóth Gabi olyan aranyos fotót posztolt kisbabájáról, hogy Novák Katalin külön köszönetet mondhatna érte

Ha valami, akkor ez az, ami meghozhatja a kedvet a gyerekcsináláshoz. A fényképet itt találod.

Íme Jamie Oliver karácsonyi menüje

Mire kell figyelni karácsonykor, ha macskával vagy kutyával ünnepelsz?

Az alábbi cikkben a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet hasznos tippjeit olvashatod annak érdekében, hogy az ünnepek a jó élményekről szóljanak az állattartók számára is.

Szeretnél ingyen filmezni az ünnepek alatt? Vagy téged csak a Resszkessetek betörők! érdekel? Akkor van két jó hírünk

Méghozzá az, hogy mindkettő megoldható. Egyrészt december 20-tól január 5-ig újra 66 remek magyar filmet tettek ingyenesen elérhetővé. Ennek részleteiről itt tájékozódhatsz. Másrészt idén sem kell kibírni Kevin nélkül: ha kíváncsi vagy, mikor és hol láthatod a trilógia mindhárom részét, akkor kattints ide.

Iszonyú vicces videóval kívánt boldog és balesetmentes karácsonyt az Országos Mentőszolgálat

Forrás: Facebook/ Országos Mentőszolgálat

A felvételt itt nézegetheted.

Szombathelytől alig 35 kilométerre van egy igazi, karácsonyi mesefalu, aminek már több évtizede a csodájára járnak

Spitzzicken, vagyis magyarul Oláhciklény egy burgenlandi mezőváros, amely immár 22 éve a téli ünnepek idején fantasztikus fényárba borul. Nem egyszerűen a házakat díszítik fel, hanem a kerteket, fákat, bokrokat is, és még a buszmegállóban is a Mikulás ücsörög a rénszarvasaival. Ebben a cikkben rengeteg felvételt találsz az osztrák adventi mesevilágról.

Steiner Kristóf körbevezet új otthonában, az alig tucatnyi lelkes faluban Methana félszigetén

Titkos édenkert, vagy fortyogó, vulkanikus pokol a világ egyik legaktívabbnak hitt tektonikus törésvonalán? Kinek mi – nekem a szeretett otthonom

– írja Steiner, aki ebben a cikkbenMethanara kalauzol el, ahová fél évvel ezelőtt költöztek kedvesével, Nimroddal. A félszigeten főzőkurzusokat és kulináris-kulturális kalandturákat tart, illetve cikkeket ír. És habár a feladatai miatt muszáj sokat utaznia, de igazából “sosem akaródzik elmenni innen” – mondja Steiner.

10 csodás bokacsizma, amit most érdemes beszerezni, mert az áruk is nagyon kedvező

A csizma az egyik ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból, és jó néhány éve már a bokacsizma bitorolja a korábban magas szárúra méretezett trónt. Erre a linkre kattintva olyan bokacsizmákat nézegethetsz, amik nem csak szépek, de nagyon olcsók is, hiszen a leértékelések már rég nem karácsony után kezdődnek.

A csillagjegyed elárulja, hogyan lehetsz igazán sikeres jövőre

Fotó: Fox Photos/Getty Images

Az asztrológusok szerint a bolygók állása éppen ideális ahhoz, hogy nagy terveket vigyünk véghez 2020-ban. De vajon mi az, amivel besegíthetsz a csillagoknak, hogy megtaláljon téged a siker? Erről szól ez a cikk.

Keresés az oldalon