Kiemelt Hírek 2021. június 08.

Horváth Éva a kommentelők segítségét kéri kisfia nevének kiválasztásához

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 08.
Két fontos szempontja van, ami annyira megnehezíti a keresgélést, hogy elakadt a feladattal. Viszont szívesen látja az ötleteket. Bulvárösszefoglaló.

Horváth Éva a kommentelők segítségét kéri kisfia nevének kiválasztásához

Két fontos szempontja van, ami annyira megnehezíti a keresgélést, hogy elakadt a feladattal. Viszont szívesen látja az ötleteket. Horváth Éva feladványáért ide kell kattintani, ahol nem mellesleg egy esküvői ruhának beillő szettben nézheted meg a gyönyörű kismamát.

Istenes Bencét megoperálták, mentő vitte kórházba: “Mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom”

Olyan durva balesetet szenvedett, hogy saját bevallása szerint alig tud megmozdulni a fájdalomtól. Istenes fényképekkel tűzdelt beszámolót adott az esetről. Íme.

“Kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt” – Balázs Klári elárulta, hány férfival feküdt le

Egy pontos számot közölt, és alapos magyarázatot is adott arra, miért állt meg ennyinél. Részletek itt.

Blikk: Hét év letöltendőt kért az ügyészség Lagzi Lajcsira

A lap értesülései szerint Galambos Lajos feleségére is több év börtön várhat. Lajcsi személyes indítékokat sejt a háttérben. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

“A mosolyom eredeti, minden természetes rajtam, egy dolgot kivéve” – tippeld meg, mit plasztikáztatott az arcán Hajdú Péter!

Valamilyen oknál fogva Szabó Győző műsorában bevallotta az eddig titkolt műtéti beavatkozást, pedig soha senkinek nem tűnt fel, hogy Hajdú Péter arca bizony átalakult. Az őszintesége maximálisan értékelendő, de vajon hová nyúltak a szikével? Innen kiderül.

Jamie Lee Curtis adott egy tök jó interjút magyarországi élményeiről: kiderült, melyik a kedvenc helye, és mi az, amivel meglepték a magyarok

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for dcp

Ahhoz képest, hogy Tony Curtis magyar származású lánya hónapok óta nálunk forgat, a saját Instagram-fotóit leszámítva egyáltalán nem szerepelt nyilvánosan. Szerencsére ennek vége, az RTL Klub interjút készíthetett a kétszeres Arany Glóbusz-díjas színésznővel, aki láthatóan őszintén lelkesedik az országunkért, és ez nemcsak Budapestre, hanem Mátészalkára is vonatkozik. Videó és további részletek itt.

Nyári Dia fehérneműben mutatta meg plasztikai műtétje eredményét

Vagy az életmódváltásét, kinek hogy tetszik, hiszen állítása szerint a sportolást követő testi átalakulásai miatt döntött a mellnagyobbítás mellett. De akár Nyári Dia fogyása, akár az orvosok munkája érdekel, erre a linkre kattintva kielégítheted a kíváncsiságodat.

Bochkor Gábor falra mászik a Fókusz és Mokka műsorvezetőinek “bugyuta kérdéseitől”

Rádióműsora legutóbbi adásában fejtette ki, hogy mit gondol kollégáiról, akiknek még a nevét sem tudta igazán megmondani. Egyetlen tévésről nyilatkozott pozitívan, róla egyenesen azt mondta, imádja. Részletek itt.

Lilibetből nem Harry és Meghan botrányos távozása, hanem György király miatt nem lehet hercegnő

Harry herceg és Meghan Markle egyetlen gyermeke sem viselheti a titulust, Archie tehát nem herceg, és a pénteken megszületett Lilibet Diana sem hercegnő. Elsőre valószínűleg mindenki arra gondol, hogy a szülők és a család szakítása állhat a háttérben, de igazából ennél jóval ártalmatlanabb, ugyanakkor kissé különös magyarázata van a dolognak. Ha kíváncsi vagy, miről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Brooke Shields lánya édesanyja híres vörös nagyestélyijében ment az iskolai bálba

Fotó: Roy Rochlin/FilmMagic

A most 56 éves Shields 1998-ban a Golden Globe-on viselte a csodálatos ruhakölteményt, amit 23 évvel később az immár 18 éves Rowan vett fel újra. Az anya-lánya páros közös képén a színésznő majdnem sírt az anyai büszkeségtől. Fotó.

Keresés az oldalon