Házasodna a gazda: kiderült, mi történt a párokkal a műsor óta

Startlap - Startlap
Az idei évadban az eddigiekhez képest feltűnően sok szex az utólagos tapasztalatok alapján jó taktika volt. De Zoli gazda azért még mindig azon rágódik, hogy az első adandó alkalommal lefeküdt Jázminnal. Bulvárösszefoglaló.


Fotó: RTL Klub

Házasodna a gazda: kiderült, mi történt a párokkal a műsor óta

Az idei évadban az eddigiekhez képest feltűnően sok szex az utólagos tapasztalatok alapján jó taktika volt. Bogi abszolút sikerre váltotta az autós erotikát, Zoli gazda azért még mindig azon rágódik, hogy azonnal lefeküdt Jázminnal, Viki gazdasszony élete egyik legjobb döntésének tartja a műsort. A Házasodna a gazda meglepő párkapcsolati sikereiről a Fókusz forgatott. Riport.

Győzike épített egy konzervgyárat, ahol savanyúságot csomagol

A Szerencsekerékben derült ki, hogy Gáspár Győzőék a járvány miatt alaposan bevásároltak, és már rég nem a fellépésekkel, hanem a gyári munkával töltik az időt. Videó.

Shane Tusup ízléstelen fényképe miatt magyarázkodik

Hosszú Katinka volt férjének széles mosollyal tárolt életbölcsessége a vonatsínek felett nem aratott osztatlan sikert az Instagramon. Fotó és további részletek itt.

A 62 éves Sütő Enikő döbbenetes bikinis fotója után ragaszkodik hozzá, hogy nem történt retus

Se plasztika, soha. Csak langyos víz, máriatövis és meditáció. Íme a kép és Sütő Enikőkommentárja arról, miért néz ki úgy, mintha az arca nem ismerné a ráncokat, a dekoltázsa pedig a gravitációt.

Összehasonlításként: Sütő Enikő 1977-ben, 18 évesen. Fotó: Fortepan

Érdemes megemlíteni, hogy nem Sütő volt az egyetlen, aki a napokban alulöltözött portrék feltöltögetésének szentelte idejét, és bőven elmúltak már a húszas évei: Barta Sylvia, akinek a puszta léte reménnyel töltheti meg az öregedéstől tartó fiatal lányokat, szintén megmutatta, hogy 50 után is van élet bikiniben, és nem is akármilyen. Fotók.

Weisz Fanni könyvet írt saját magáról

Persze, fontos társadalmi témákról is írtam: például helyet kapott egy jelnyelvi ábécé is az utolsó oldalakon“. Bővebben.

“Számomra csalódás volt emberileg” – Csősz Boglárka elég érdekes dolgokat nyilatkozott a Totem forgatásáról

A TV2 új, erőbe kivonulós reality műsorának forgatása megviselte a luxusfeleséget, Csősz Boglárka szerint valószínűleg az lehetett a baj, hogy túl őszinte a természete. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Czutor Zoltán felesége szenvedélyes képet posztolt 10 évvel ezelőtti esküvőjéről

Czutor-Kilián Zsanettházassági évfordulós fényképéhez szerelmes üzenet is érkezett. Íme.

Új sorozatot indít a TV2 Görög Zitával, Andrei Mangrával és Kárpáti Péterrel

Egy csomó más híres ember, például a korábban bevásárlóközpontban maszkot áruló Xantus Barbara is feltűnik a különleges, esküvős sorozatban. Előzetes és további információk a műsorról itt.

Gombos Edina megmutatta, hogy táncol a családja

Boros Lajos és Bochkor Gábor Amerikába emigrált egykori kolléganője intim családi pillanatokba avatott be néhány rövid videóval. A felvételekért ide kell kattintani.

Az Egy rém rendes család főszereplőjét gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták

Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Christina Applegate egy rendkívül súlyos betegségben szenved, amely rokkantsághoz vezethet. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Jákob Zoltán saját műsorral tér vissza A Nagy Ő után

képcím

Panelban él Joshi Bharat

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után