Orbán sajtófőnöke szerint Magyar Péter egy reménytelen ember, aki kétségbeesve próbálkozik

Startlap - Startlap
Magyar Péter a Partizánnak adott exkluzív interjút vasárnap este. Az ott, és az azóta elhangzott állításaival kapcsolatban nyilatkozott a miniszterelnök sajtófőnöke.

Magyar Péter a Partizánnak adott exkluzív interjút vasárnap este, ahol szokatlan erősséggel kritizálta a NERT-t, illetve szermély szerint Rogán Antalt.

Telex most Orbán Viktor álláspontjára lett volna kíváncsi, különösen annak fényében, hogy az egykori igazságügyminiszter, Varga Judit volt férje hétfőn már arról posztolt közösségi oldalán, hogy a magyar miniszterelnök – még a Schadl-ügy kirobbanása előtt – nem járult hozzá Völner Pál államtitkár leváltásához, hiába is kezdeményezte azt Varga már akkor.

A Telex végül csak Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét érte el. Így ha tömören is, de ő nyilatkozott Magyarral kapcsolatban.

Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik

– válaszolta Havasi, aki ezenkívül semmilyen konkrétumot nem mondott a lapnak. 

Varga Judit múlt hét szombaton, Novák Katalin államfő lemondása után jelentette be, hogy teljesen visszavonul a közéletből.

Hasonló módon még aznap volt férje, Magyar Péter egy Facebook-posztban jelezte, hogy két állami társaságban betöltött pozíciójától is megválik, illetve távozik a állami tulajdonú MBH Bank Nyrt. felügyelőbizottságából, ahol tagként töltött be tisztséget.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter pártot alapítana

képcím

Magyar Péter: Lévai Anikónak "méltatlanul alulértékelt a...

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...