Hatalmas csapást mérhet a kormány a hajléktalanokra

Kegyetlenül kivégezte, majd elásta testvére kutyáját egy férfi Hernádon. Megrázó képek a 81-es úton történt halálos balesetről. Orbán jól beszólt Káslernek. Líbiában elraboltak egy magyar fotóriportert? Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-10 08:55

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Elektromos rácsokkal zárná le a hajléktalanok elől az aluljárokat az Emmi

Ősszel a kormány elé kerülhet az Emberi Erőforrások Minisztériumának az a javaslata, amelynek értelmében Budapest legnagyobb közlekedési csomópontjaiban elektromosan működtetett rácsokkal zárnák le az aluljárókat, hogy éjszakára kitiltsák onnan a hajléktalanokat. A még titkos javaslatcsomag komplex rendelkezéseket tartalmaz, amelyekkel több ponton belenyúlnának a jelenlegi ellátórendszerbe. Miről van szó pontosan? A részletekért ezt a cikket olvasd el.

Kegyetlenül kivégezte majd elásta testvére kutyáját egy férfi Hernádon

Miután testvére bejutott a sértett otthonába, elégette annak ruháit, holmijait összetörte, és kivégezte, majd elásta a kutyáját – derült ki a Speciális Állatmentő Egység hétfő esti közleményéből. A férfi tettének indítékáról, valamint arról, miként ölte meg a kutyát, kattintás után olvashatsz.

Elraboltak Líbiában egy magyar fotóriportert?

A Rai News a helyi LANA hírügynökségre hivatkozva részletes beszámolót adott arról, hogy elrabolták Líbiában Szabó Gergely fotóriportert. A Libya Observer szerint viszont egészen más történt Szabóval, amiről fényképet is közöltek… A részletekről ebben a cikkben írnak.

Megrázó képek a 81-es úton történt halálos balesetről

A helyszínen életüket vesztették annak a személyautónak az utasai, amely a 81-es úton egy papírtekercseket szállító teherautóval ütközött.

A Népszava szerint Orbán jól beszólt Kásler Miklósnak Kötcsén

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Népszava értesülései szerint a kötcsei pikniken egy szó sem esett az egészségügyről, ugyanakkor a miniszterelnök jól beszólt az emberminiszternek.

Farkas Flórián embere bámulatosan olcsón kapott lakást Szolnokon, majd egy héttel később eladta

A szolnoki roma önkormányzatot vezető Kozák Ferencnek elképesztően olcsón adta el a város az általa bérelt önkormányzati lakást, amit aztán egy héttel később eladott. De voltak, akik még nála is olcsóbban jutottak ingatlanhoz. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Meglepően sok aláírást gyűjtött össze Berki Krisztián

Veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk

– így jelentette be Instagramján élő videóban Berki Krisztián, hogy elegendő aláírást gyűjtött össze a főpolgármester-jelöltséghez. Sőt, bőven többet, mint amennyi kell, ami igen különös.  Miért olyan furcsa ez, és mennyi aláírást szerzett Berki? A válaszért és a pontos számért ide kattints.

Dobrev Klára keményen nekiment Trócsányinak

Fekete-Győr András az ATV-ben arról beszélt: október után Budapesten többségben lehetnek a kormánypárti polgármesterek. Erre reagálva Dobrev Klára EP-képviselő a kormányt és Trócsányi Lászlót ekézte.

Erzsébet királynő aláírta a megállapodás nélküli Brexitet tiltó törvényt

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A királynő jóváhagyásával hétfőn törvényerőre emelkedett a brit alsóház javaslata, amely nem engedi, hogy Nagy-Britannia megállapodás nélkül hagyja el az Európai Uniót október 31-én.

A hét közepétől visszatér a késő nyári idő

Elhagyta hazánkat a csapadékos, viharos időjárást okozó hidegfront, így a következő napokban jóval több napsütés várható kevés csapadékkal. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

Karikó Katalin: Már egy dózis Pfizer-vakcina is véd

demokrata.hu4 órája

Istenes Bence sírva vallott az apjával való kapcsolatáról – Istenes László is reagált

femcafe.hu5 órája

Rengeteg a fertőzött - Ez lett az eredménye az ingyenes budapesti koronavírus szűrésnek

life.hu6 órája

Olyan hír jött A mi kis falunkról, aminek minden rajongó örülni fog

promotions.hu6 órája

Várjuk a járvány végét? Ami aztán jön, rosszabb lehet

mezohir.hu7 órája

Letarolja a Balatont az ország csúcsragadozója

agrotrend.hu7 órája

Kavartak egyet a Néppárt vezetői, hogy a Fidesz ne hagyja ott őket

444.hu12 órája

Jön ″az új Windows″

digitalhungary.hu12 órája