Használt autót is lehet kapni annyiért, amennyiért e-kerékpárokat vett a Magyar Posta

Startlap - Startlap
Rögtön ezres nagyságrendű tételben rendelt az állami vállalat a járművekből, amire a postások panaszkodnak, pedig a kiskereskedelmi ár dupláját fizették ki értük - közölte Hadházy Ákos. Esti hírösszefoglaló.

Használt autót is lehet kapni annyiért, amennyiért e-kerékpárokat vett a Magyar Posta

Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet a Magyar Posta érdekes bevásárlására, amelynek során legalább 1200, de akár 1700 darab elektromos bicajhoz jutottak hozzá, a politikus szerint a kiskereskedelmi ár duplájáért. A postások a kiválasztott modell minőségére panaszkodnak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagy Márton szerint azért drága az élelmiszer, mert tavaly olcsó volt

A Ryanair vezére által számolatlan alkalommal szimplán “idiótának” nevezett gazdaságfejlesztési miniszter újabb figyelemre méltó gondolatokat osztott meg sajtótájékoztatóján. Az eseményen elvileg a Széchenyi kártya megújítása lett volna fókuszban, de ez a téma látványosan senkit sem érdekelt a tomboló infláció és a fapados légitársaság körül kirobbant botrány közepette. Nagy Márton elmélkedései itt találhatók.

Kétségbeesett bejegyzésben figyelmeztet a Bethesda: “Soha, soha ne másszatok vonatra”

A gyermekkórház intenzív osztályán jelenleg három olyan beteget is kezelnek, akiknek pontos állapotáról nem számoltak be, ugyanakkor azt írták: a magasfeszültségű vezetékektől két méteres távolságban is meggyulladhat az emberi test. Részletek.

A Ryanair hivatalos oldalán vádolják hazugsággal a Magyar Nemzetet

Ákos Stiller/Bloomberg via Getty Image

Elég felmenni a fapados légitársaság magyar verziójú felületére, amelynek rögtön a tetején, angol nyelven, színessel kiemelt felirattal virít, hogy a kormánypárti lap valótlan állításokat tett a Ryanairről. Azoknak, akik mélyebben is érdeklődnek a téma iránt, egy kattints után felkínálják a kormány és a cég közötti párharc újabb állomásának teljes cáfolatát, több ízben újfent “idiótának” titulálva Nagy Márton miniszter extraprofitadóját. Bővebben.

Orbán Viktor telefonjáról eltűnik az internet

A miniszterelnök híres Nokia 6700 Classic típusú mobiltelefonja felett heteken belül eljárhat az idő, legalábbis az internezetés szempontjából. Lehetséges, hogy Orbán Viktornak, aki “évek óta ezt a típust használja, ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz”, új készüléket kell vásárolnia. Bővebben.

A Nemzeti Sport sajtófőnöke ódát írt Orbán Viktorhoz

Szöllősi György szövege alapján könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy a magyar válogatott Angliával szembeni 4-0-ás győzelme közeli barátjának, Orbán Viktornak köszönhető. A főszerkesztő érzelmes publicisztikájának legjobb részeit erre a linkre kattintva olvashatod el.

Két helyen, több hektáron lángol a gabona az Alföldön

Martfűnél a közeli zártkertekbe is betörtek a lángok, egy épület leégett és egy gázpalack felrobbant, Makó-Rákos külterületén a Körös-Maros Nemzeti Park védett területét és egy közeli szarvasmarhatelepet is veszélyezteti a tűz. Részletek.

Nem megy a Facebook? Nem a te hibád

Chris Jackson/Getty Images

A közösségi platform októberben bekövetkezett nagy leállása óta rendszeresen előfordulnak problémák a Facebook és az Instagram elérhetőségével. További információkért katt ide.

A rendőrség megígérte, hogy Józsefvárosban is meglesz a létszám

Pikó András polgármester vasárnap jelentette be, hogy a kerületben hiába különítettek el 15 millió forintot, gondok lehetnek a járőrözéssel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményben válaszolt.

(Címlapkép: MTVA/Bizományosi/Váli Miklós)

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Lévai Anikónak "méltatlanul alulértékelt a...

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...

képcím

Orbán Viktor fogadta a svéd miniszterelnököt, és kapott négy...